Ζώδια: Τι μας λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη 22 Ιουνίου;

Ζώδια: Τι μας λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη 22 Ιουνίου;

Τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η Αφροδίτη αποχωρεί από το δικό σου ζώδιο και περνά στον τομέα των πόρων σου. Ο κύκλος που έχεις μπροστά σου είναι εξαιρετικός για να έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματά σου και να εκτιμήσεις τους ανθρώπους της ζωής σου.

Η Αφροδίτη είναι ο πλανητικός κυβερνήτης σου και η διέλευση της εδώ, αναδεικνύει τη φυσική σου αγάπη για την άνεση. Οι ανακουφιστικές δραστηριότητες σε βοηθούν να θεραπεύσεις και ελκύεσαι από δραστηριότητες που καταπραΰνουν και ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σου.

Δίδυμοι: Η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο ξεκινώντας έναν υπέροχο κύκλο σύνδεσης με τις δυνάμεις έλξης σου. Με την Αφροδίτη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής τις τελευταίες εβδομάδες τα συναισθήματα μπορεί να κρατήθηκαν ιδιωτικά ή κρυφά.

Τώρα ξεχωρίζεις για τη ζεστασιά σου, τη γοητεία και την καλοσύνη σου. Ξεκινάς έναν νέο κύκλο αγάπης ή γυρίζεις σελίδα στη ζωή σου και στην έκφραση του εαυτού σου. Σήμερα η κοινωνική σου ζωή είναι ισχυρή και κρύβει ευκαιρίες.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη κατευθύνεται στον ηλιακό 12ο οίκο σου καθιστώντας κατάλληλη τη στιγμή για να επεξεργαστείς πρόσφατα γεγονότα και συναισθήματα. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου τα οφέλη προέρχονται από το να δίνεις περισσότερη προσοχή στα κρυφά στοιχεία και τα μοτίβα των αλληλεπιδράσεων σου.

Μπορεί κάλλιστα να δεις τη ζωή, τα συναισθήματα και τις σχέσεις από ένα άλλο πρίσμα. Στην ιδανική περίπτωση η ενδοσκόπηση που κάνεις τώρα γίνεται εποικοδομητική αργότερα, όταν η Αφροδίτη περάσει στο δικό σου ζώδιο. Μέχρι τότε η αγάπη είναι ιδιωτική ή μυστική.

Λέων: Η Αφροδίτη μεταβαίνει σήμερα στον τομέα των ιδανικών και της φιλίας και θα παραμείνει εδώ έως τις 17/7. Είναι ένας δυνατός κύκλος για τη δημιουργία συνδέσεων και μπορείς να απολαύσεις πιο διεξοδικά το να ανήκεις σε μια ομάδα ή να μοιράζεσαι αυτά που ξέρεις.

Ασκείς θερμή επιρροή στους άλλους και η συντροφικότητα είναι ζωτικής σημασίας στη ζωή σου σε πολλά επίπεδα. Η ζεστασιά, η γοητεία και η χάρη είναι θετικά συναισθήματα κυρίως με φίλους και δίκτυα. Σήμερα η ζωτικότητά σου είναι ισχυρή και γίνεσαι ενθουσιώδης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα