Σασμός spoiler: Τι θα γίνει στο μεγάλο φινάλε

Σασμός spoiler: Τι θα γίνει στο μεγάλο φινάλε

Τελευταία επεισόδια για τον Σασμό που θα κρίνουν τα πάντα για τη μοίρα του Αστέρη, της Αργυρώς και του Μαθιού, βάζοντας τους τρεις αγαπημένους ήρωες σε μεγάλα διλήμματα.

Οδεύοντας προς το φετινό φινάλε της σειράς, δύο ήρωες νιώθουν το χρόνο τους να μετρά αντίστροφα. Η πρώτη είναι η Αργυρώ, που ξέρει πια εδώ και καιρό ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να κάνει άμεσα μεταμόσχευση, όμως δεν έχει βρεθεί ακόμη συμβατός δότης. 
Περιμένοντας το τηλέφωνο από το νοσοκομείο να χτυπήσει, προσπαθεί να περνά το χρόνο της ήρεμη, κοντά στον μικρό Πετρή. Η σχέση της με τον Σταύρο έχει ήδη φθαρεί από τότε που οι δυο τους αποφάσισαν να αφήσουν τα Γιάννενα πίσω τους και να γυρίσουν στην Κρήτη.

Η παρουσία του Αστέρη, έστω και τώρα που έδωσε όρκο στη Μαρίνα να μείνει μακριά από την κόρη της, ρίχνει βαριά σκιά πάνω σε ένα γάμο που έτσι κι αλλιώς δεν πάτησε ποτέ επάνω σε ένα μεγάλο έρωτα. Ο άλλος είναι ο Μαθιός.

Μια ανάσα πριν αγγίξει το όνειρό του να παντρευτεί τη Βασιλική, τη μόνη γυναίκα που αγάπησε ποτέ του, το μεγάλο του μυστικό κινδυνεύει να βγει στη φόρα και να τινάξει τα πάντα στον αέρα...

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα