Τα ζώδια σήμερα 19 Ιουνίου: Ζυγέ, η μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει παρεξηγήσεις

Τα ζώδια σήμερα 19 Ιουνίου: Ζυγέ, η μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει παρεξηγήσεις

Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, φαντασία, διαίσθηση. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα που θα δώσουν ώθηση στις επαφές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες. Οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και απελευθερωμένες, στις συζητήσεις θα ακουστούν εξομολογήσεις, τα αποκαλυπτικά λόγια θα τονώσουν τα συναισθήματα.

Ανοίγματα θα υπάρξουν και σε θέματα οικονομικής φύσης, ωστόσο τα βήματα θα πρέπει να είναι συγκροτημένα, στην περίπτωση που πρέπει να γίνει ανάληψη ρίσκων οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές. Έκταση θα έχει φαντασία, άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα εμπνευστούν και θα δημιουργήσουν.
 
Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι ευαισθητοποίηση, συμπόνια, κατανόηση, συμπαράσταση και αλληλεγγύη. Οι φαντασιώσεις και οι ονειροπολήσεις θα πρέπει να είναι οριοθετημένες, οι ευάλωτοι και καταπιεσμένοι προσοχή να μην ξεφύγουν από την πραγματικότητα, την εμφάνιση τους θα κάνουν τάσεις φυγής. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλιώσεις και προσεγγίσεις, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, η χρονική στιγμή δεν θα είναι ευνοϊκή για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Οι σκέψεις ενδεχομένως να είναι κάπως μπερδεμένες, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα