Τα ζώδια σήμερα 13 Μαΐου: Δυσκολίες σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης

Τα ζώδια σήμερα 13 Μαΐου: Δυσκολίες σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις προσωπικές σχέσεις, στην κοινωνική ζωή, ανάγκη θα εκδηλωθεί για αμοιβαιότητα. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για δημιουργικές και εποικοδομητικές συζητήσεις, τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα αισθηματικά, θα υπάρξει δυνατότητα για αποδοχή και συνεννόηση, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές.

 Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση και επανασύνδεση, τα συμβάντα θα βοηθήσουν στη σύσφιξη των σχέσεων και των επαφών. Προσοχή στο θέμα της αναποφασιστικότητας, κάποιοι θα διχαστούν, δύσκολο θα είναι να παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις.

Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι μια δύσκολη όψη, ενδεχομένως να υπάρξουν συναισθηματικά μπερδέματα, προσοχή στην κτητικότητα, στην έντονη καχυποψία και στην ανασφάλεια. Στον οικονομικό τομέα η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, αποφάσεις και συναλλαγές με μεγάλα χρηματικά ποσά, θα πρέπει να αποφευχθούν τα ρίσκα που βάζουν σε κίνδυνο τις αποταμιεύσεις.

Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στις σκηνές ζήλιας, καλό θα είναι να μην δοθεί έκταση στην αμφιβολία και στην ανασφάλεια. Ζευγάρια που αντιμετωπίζουν δυσκολίες απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν να δώσουν χρόνο στα γεγονότα, ίσως για την ώρα να μην μπορέσουν να ξεκαθαρίζουν τα ανοιχτά ζητήματα.

 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη: