Ο μήνας που γεννήθηκες δείχνει το αδύναμο σημείο σου

Διαβάστε  μερικά συμπεράσματα που έχουν προκύψει στην διάρκεια του χρόνου, μέσα από την μελέτη κυρίως της αστρολογίας, αλλά και άλλων ερμηνευτικών τεχνών.

Οι ερμηνείες βασίζονται στον μήνα γέννησης κάθε ατόμου και επικεντρώνεται πιο συγκεκριμένα στα αδύναμα σημεία του, εκεί δηλαδή που χωλαίνει κάθε άτομο ανάλογα με τον μήνα που έχει γεννηθεί.

 Διάβασε και μάθε λοιπόν με ποιον τρόπο ο γενέθλιος μήνας σου μπορεί να επηρεάσει τις καταστάσεις στη ζωή σου.\

Ιανουάριος

Αυτοί που έχουν γεννηθεί τον Ιανουάριο, καλό θα ήταν να τροποποιούν τη ρουτίνα τους και να ξεφεύγουν λίγο από τα συνηθισμένα. Η βαρετή καθημερινότητα μπορεί να γίνει η αφορμή να μείνουν στάσιμοι στη ζωή τους και να μην δοκιμάζουν νέα πράγματα που μπορούν να τους κάνουν πιο δημιουργικούς και να τους φέρουν χαρά.

 Φεβρουάριος
Οι γεννημένοι τον Φεβρουάριο συνηθίζουν να δημιουργούν υψηλές προσδοκίες σχεδόν για τα πάντα. Ναι, είναι πολύ καλό να επιθυμείς και να επιδιώκεις πράγματα από εσένα και τους άλλους, αλλά βάζοντας τον πήχη όλο και πιο ψηλά κάθε φορά, το πιο πιθανό είναι ότι θα πρέπει να γευτείς και την... πικρή αίσθηση της απογοήτευσης.

Μάρτιος
Όπως και με τους γεννημένους τον Ιανουάριο, έτσι και εκείνοι που έχουν γεννηθεί τον Μάρτιο, είναι πολύ πιθανό να κολλήσουν σε παλιές συνήθειες που σε βάθος χρόνου τους κρατάνε πίσω. Το ιδανικό θα ήταν να μπορέσουν να ξεπεράσουν το παρελθόν, αναζητώντας κάτι που θα τους οδηγήσει σε μία νέα και πιο... βελτιωμένη εκδοχή τους.

Απρίλιος
Οι γεννημένοι τον Απρίλιο πολλές φορές τείνουν να δοκιμάζουν πράγματα μόνο και μόνο για την εμπειρία. Ωστόσο, καλό θα ήταν να αποφεύγουν ανθρώπους, σχέσεις και καταστάσεις που γνωρίζουν από την αρχή ότι θα τους προκαλέσουν εκνευρισμό και να μην παρασύρονται από την περιέργειά τους.

Μάιος
Όσοι έχουν γεννηθεί τον Μάιο, κρύβουν τεράστια εσωτερική δύναμη, την οποία αρκετοί από τον περίγυρό τους θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν. Ακριβώς για αυτό, καλό θα ήταν να δίνουν προτεραιότητα στον εαυτό τους και έπειτα στους άλλους. Είναι ο μόνος τρόπος για να μην χάσουν την ισορροπία τους.

Ιούνιος
Οι γεννημένοι τον Ιούνιο είναι εξαιρετικά πιθανό να υιοθετήσουν κατά καιρούς μία passive-aggressive συμπεριφορά, η οποία όμως τις περισσότερες φορές, είναι παράγωγο της συμπεριφοράς κάποιου άλλου. Όσο πιο ξεκάθαροι είναι απέναντι στους άλλους και όσο περισσότερο εκφράζουν τις σκέψεις τους, τόσο πιο εύκολα και δραστικά θα αντιμετωπίσουν όλους εκείνους που θέλουν να τους διαβάλλουν.

Ιούλιος
Το ένστικτο είναι ένα από τα πιο ισχυρά όπλα όσων έχουν γεννηθεί μέσα στον Ιούλιο και καλά θα κάνουν να το λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους, όταν τους προειδοποιεί να μην κάνουν κάτι. Είτε πρόκειται για μία απόφαση ζωής είτε για τον δρόμο από τον οποίο θα γυρίσουν το βράδυ στο σπίτι τους.

Αύγουστος
Όσοι έχουν γεννηθεί τον μήνα Αύγουστο, είναι πολύ πιθανό κάποιες φορές να παραμελήσουν τον εαυτό τους, επειδή έχουν στρέψει όλη την προσοχή και τη φροντίδα τους, στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Έχουν ανάγκη από μικρά, καθημερινά δώρα, όπως ένα ζεστό ντους, ένα «πλούσιο» γεύμα. Αυτά είναι τα pampering «μυστικά», που θα τους βοηθήσουν.

Σεπτέμβριος
Η αναβλητικότητα είναι ένα ενοχλητικό ελάττωμα, όμως υπάρχει τρόπος να την αντιμετωπίσουμε. Ειδικότερα όσοι έχουν γεννηθεί μέσα στον Σεπτέμβρη, καλό θα ήταν να σταματήσουν να σκέφτονται τι πρέπει να κάνουν και να αρχίσουν από σήμερα κιόλας, να σβήνουν από τη λίστα τους τις υποχρεώσεις που θα έπρεπε να είχαν κλείσει εδώ και καιρό.

Οκτώβριος
Οι γεννημένοι τον Οκτώβριο είναι αρκετά φυγόπονοι και θα επιλέξουν πάντα την γρήγορη λύση και τον εύκολο δρόμο. Ψάχνοντας πάντα τον πιο άνετο και ξεκούραστο τρόπο να κάνουν ακόμη και τα πιο απλά πράγματα, δεν γνωρίζουν σε βάθος, τα όρια και τις δυνατότητές τους. Ένας μεγάλος, δύσκολος ή μακρόπνοος στόχος θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να γίνουν πιο δυνατοί.

Νοέμβριος
Όσοι έχουν γεννηθεί τον Νοέμβριο είναι πολύ πιθανό να κάνουν ξανά και ξανά το ίδιο λάθος. Παρ’ ότι πήραν το μάθημά τους από την πρώτη φορά, το γεγονός πως γνωρίζουν εκ των προτέρων το αποτέλεσμα της κάθε τους πράξης τους κάνει να επενδύουν για μία δεύτερη φορά στην ίδια λάθος κίνηση. Ο μόνος τρόπος να αποφύγουν τη... λούπα, είναι να μπουν στη διαδικασία να σκεφτούν λίγο παραπάνω αυτό που είναι έτοιμοι να κάνουν. Τότε είναι βέβαιο πως θα θυμηθούν όσα έχουν ξεχάσει και αυτό θα τους αποτρέψει από το να κάνουν το ίδιο λάθος, μία ακόμη φορά.

Δεκέμβριος
Τα άτομα, που έχουν γεννηθεί μέσα στον Δεκέμβρη, τείνουν να παρασύρονται από τους ρυθμούς της ζωής και να μην παίρνουν δικές τους αποφάσεις. Αν δώσουν χρόνο στον εαυτό τους να σκεφτεί τι πραγματικά θέλει, πού θέλει να πάει, να εργαστεί, με ποιους θέλει να συναναστρέφεται, οι επιλογές τους θα είναι πολύ πιο συνειδητές και σίγουρα πολύ πιο πετυχημένες.

astrology

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα