Tα ζώδια σήμερα 2 Δεκεμβρίου: Ζυγέ, η μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει παρεξηγήσεις

Tα ζώδια σήμερα 2 Δεκεμβρίου: Ζυγέ, η μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει παρεξηγήσεις

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Τοξότη, θα εκδηλωθεί ανάγκη για δράση, για περιπέτειες, ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνικοποίηση και γενικότερα για νέες εμπειρίες. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διαφοροποιήσεις και αλλαγές, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί οργανωμένες ενέργειες και συγκέντρωση στους αρχικούς στόχους.

Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις, θα γίνουν καινούργιες γνωριμίες που θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε προσωπικό. Οι διαθέσεις θα είναι επικοινωνιακές, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και αρκετά απελευθερωμένες, κάποιοι θα καταφέρουν να δικτυωθούν, να κάνουν καινούργιες φιλίες και νέες σχέσεις.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι μία θετική όψη θα δώσει ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές, ανοίγματα θα υπάρξουν για σύσφιξη δεσμών. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά για τα επίμαχα ζητήματα, δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά λόγια που θα ενισχύσουν την εμπιστοσύνη. Θα υπάρξει η δυνατότητα για νέες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, οι εκδηλώσεις θα είναι άμεσες και αποκαλυπτικές.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και τετράγωνο με το Δία προσοχή στις υπερβολές, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να είναι σε θέση να οριοθετήσουν τις αντιδράσεις τους. Στις συζητήσεις για να υπάρξει συνεννόηση καλό θα είναι να αποφευχθούν οι εντάσεις και οι παράτραβηγμένες αντιπαραθέσεις.

 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα