Tα ζώδια σήμερα 30 Νοεμβρίου: Ζυγέ, o εκνευρισμός είναι έντονος και δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη σκέψη

Tα ζώδια σήμερα 30 Νοεμβρίου: Ζυγέ, o εκνευρισμός είναι έντονος και δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη σκέψη

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, ανοίγματα θα υπάρξουν για συζητήσεις, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, φεύγουν τα εμπόδια. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για εξέλιξη και βελτίωση, οι συμφωνίες θα έχουν θετική πορεία, οι συναδελφικές σχέσεις θα έχουν αποδοτικό αποτέλεσμα. Ωριμότητα θα υπάρξει στη σκέψη και στο συναίσθημα, οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι άμεσες και συνειδητές.

 Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα φέρνει έντονο συναισθηματισμό, άμεσες θα είναι οι εκδηλώσεις, θα ακουστούν ξεκάθαρα λόγια που θα βοηθήσουν στη σύσφιξη των σχέσεων και των επαφών. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να αναθερμάνουν τα αισθήματα και τις επαφές τους, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις θα ανανεώσουν τους δεσμούς. 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό το εξάγωνο της με τον Ήλιο και τον Ερμή φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα, θα υπάρξει συνεννόηση και αποδοχή, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο θα βοηθήσει στη συγκέντρωση και στην αυτοπειθαρχία, τα χαρακτηριστικά θα είναι ώριμος τρόπος σκέψης και δημιουργική διάθεση.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη ίσως να υπάρξουν συναισθηματικές αντιθέσεις, για κάποιους θα είναι δύσκολο να κατασταλάξουν και να σταθεροποιηθούν. Ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα καλό θα είναι να δώσουν χρόνο στα γεγονότα, θα πρέπει να αποφευχθεί η ένταση και η αντιπαράθεση.
Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα