Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Ερμής μόλις μετακινήθηκε στον ηλιακό 8ο οίκο σου και η σκέψη καθώς και η επικοινωνία βελτιώνονται σημαντικά και συνδέονται με τις μακροπρόθεσμες στρατηγικές και την εργασία σου. Η σημερινή ευχάριστη όψη μεταξύ του Ερμή και της Αφροδίτης σε βοηθά να έχεις έναν πιο αντικειμενικό τρόπο σκέψης. Είσαι σε εξαιρετική θέση για να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ανταλλαγές μπορούν να χρωματίσουν τη μέρα σου.

Ταύρος
Εκμεταλλεύσου τη σημερινή μέρα που ευνοεί την επικοινωνία, τις διαπραγματεύσεις και το συναισθηματικό ξεκαθάρισμα. Η διπλωματία σου στα εργασιακά είναι το ισχυρό σου ατού καθώς μπορείς να φέρεις τα πράγματα σε σημείο που εξυπηρετούν τα σχέδιά σου. Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο του Τοξότη και σου δίνει τη δυνατότητα αλλά και τη διάθεση να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου και να διασκεδάσετε. Εάν είσαι μόνη, ευχάριστες εξελίξεις σε μια πρόσφατη γνωριμία σε βοηθούν να πάρεις τα πάνω σου.

Δίδυμοι
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε μια στενή σχέση ή μια συνεργασία. Ένα εξάγωνο Αφροδίτης – Ερμή ενισχύει τις σχέσεις σου και υποδηλώνει μια καλή στιγμή για να οργανώσεις τις εργασιακές υποθέσεις σου, αλλά και να τακτοποιήσεις τους προσωπικούς χώρους σου. Ευχάριστες αλληλεπιδράσεις αλλά και ανακαλύψεις χρωματίζουν τη συναισθηματική σου ζωή. 

Καρκίνος
Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Ερμή είναι μια ασυνήθιστα εύκολη επιρροή που υποστηρίζει τη σύνδεση με τους άλλους και τη συνεργασία. Είσαι σε καλή θέση για να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα, να συνεννοηθείς, ακόμα και να κάνεις ρομαντικές εξομολογήσεις. Οι συζητήσεις για την αγάπη, τα παιδιά, τις δημιουργικές τέχνες, τα χόμπι ή την ψυχαγωγία βρίσκονται επίσης στο προσκήνιο.

Λέων
Ευχάριστη και δημιουργική προβλέπεται η σημερινή μέρα σου καθώς η επικοινωνία βελτιώνεται, ο ρομαντισμός αυξάνεται και οι εργασιακές υποθέσεις σου διευκολύνονται. Συναντήσεις και ουσιαστικές επαφές με αγαπημένα σου πρόσωπα είναι κάτι που νιώθεις την ανάγκη να κάνεις εδώ και πολύ καιρό, όμως οι συνθήκες, είτε οι υποχρεώσεις σου δεν σου επέτρεπαν. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά πάρε τα πάνω σου και απόλαυσε την επιρροή που ασκείς στους άλλους.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και σε ενθαρρύνει να περάσεις περισσότερο χρόνο σε γνώριμες και οικείες καταστάσεις. Ωστόσο το σημερινό εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη είναι εξαιρετικό για διαπραγματεύσεις, δημιουργική γραφή, επίλυση προβλημάτων και σχέσεις με ερωτικά ενδιαφέροντα, γνωστούς και παιδιά. Η συναισθηματική και ερωτική σου ζωή έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον σε κάθε περίπτωση.

Ζυγός
Αυτό το Σάββατο αφιέρωσέ το περισσότερο στον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Περιόρισε τις υποχρεώσεις σου στις εντελώς απαραίτητες και εξοικονόμησε προσωπικό χρόνο. Άλλωστε χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα έτσι ώστε να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου προσπαθεί να σε ενθουσιάσει και να σου κινήσει το ενδιαφέρον. Εάν είσαι μόνη, είναι μια περίοδος που το φλερτ σε αναζωογονεί και το χρειάζεσαι.

Σκορπιός
Η Σελήνη σε ενθαρρύνει να παραμείνεις σε γνωστές δραστηριότητες καθώς είναι μια καλή στιγμή για να νιώσεις άνετα και να ξεκουραστείς. Το σημερινό εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης εξομαλύνει τις αλληλεπιδράσεις και ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο κάνει πιο γλυκές τις επικοινωνίες. Είσαι ανοιχτή σε νέες ιδέες και τα λόγια σου έχουν μεγαλύτερη απήχηση. Ο ερωτικός σύντροφος σου φροντίζει να κάνει τη βραδιά σας ερωτική και παθιασμένη. Εάν είσαι μόνη, αξιολόγησε σωστά νέες γνωριμίες.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο ενθαρρύνοντας την εστίαση στον εαυτό σου και τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Η επιθυμία για ένα νέο ξεκίνημα είναι έντονη και το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης σε βοηθά να διορθώσεις τα πράγματα ή να εξομαλύνεις τις διαφορές μέσω της συζήτησης. Είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις για δύσκολα ή συναισθηματικά θέματα με αντικειμενικότητα και να αποκομίσεις τα οφέλη. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση η ατμόσφαιρα είναι ιδανική με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, τάσεις εσωστρέφειας σε κάνουν αρνητική απέναντι σε ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και είσαι διατεθειμένη να κάνεις ένα σύντομο διάλειμμα. Ωστόσο ένα εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη σε βάζει σε μια ευνοϊκή θέση για να συνδεθείς και να συνεργαστείς. Αποκτάς σαφήνεια σχετικά με τα συναισθήματα του αγαπημένου σου κι αυτό σε οδηγεί σε μια συζήτηση που αφορά στο μέλλον. Εάν είσαι μόνη, έχεις τη δυνατότητα να φλερτάρεις και να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της φιλίας, των ευχών και των ελπίδων. Αυτή η σύντομη διέλευση σε ενθαρρύνει να διαφοροποιηθείς και το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη σε βοηθά να συνδεθείς με τα σωστά άτομα. Επίσης μπορείς να εμπιστευτείς τη διαίσθηση σου κυρίως για θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά. Ο ερωτικός σύντροφος σου, σου εκμυστηρεύεται τα συναισθήματα του. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκαθαρίζεις τα θέλω σου και απομακρύνεσαι από αδιέξοδες καταστάσεις.

Ιχθείς
Η σημερινή όψη Ερμή – Αφροδίτης είναι ομαλή και ευπρόσδεκτη καθώς ενθαρρύνει τη συνεργασία. Η μέρα ευνοεί την αυτοέκφραση, την κοινωνική αυτοπεποίθηση κάνοντάς σε πιο γοητευτική και χαλαρή απέναντι στους άλλους. Είσαι ιδιαίτερα διαισθητική σε εργασιακά θέματα και αποφάσεις. Η βραδιά με τον αγαπημένο σου κυλά όμορφα με ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητα σου φέρνει νέες γνωριμίες στο δρόμο σου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα