Tα ζώδια σήμερα 31 Οκτωβρίου: Ζυγέ, θα ανακαλύψεις τι είναι αυτό που σε καλύπτει πραγματικά

Tα ζώδια σήμερα 31 Οκτωβρίου: Ζυγέ, θα ανακαλύψεις τι είναι αυτό που σε καλύπτει πραγματικά

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διεκπεραιώσεις επαγγελματικές οικονομικές αλλά και αισθηματικές. Αν υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα θα δοθούν ουσιαστικές λύσεις, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην σταθεροποίηση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι τάξη, οργάνωση, συγκέντρωση στους στόχους, σκεπτόμενες θα είναι οι αποφάσεις που θα παρθούν.

Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης και γενικότερα της μελλοντικής εξέλιξης. Έμφαση θα δοθεί στις λεπτομέρειες, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές και στην αυστηρή κριτική.  

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο είναι μια θετική όψη και φέρνει τυχερά ανοίγματα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επιδιώξεις και διεκδικήσεις, οι ενέργειες θα είναι συντονισμένες, θα έχουν ένα συγκεκριμένο πλάνο και στόχο. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό φέρνει αισιοδοξία, έκταση θα έχει η φαντασία, θα υπάρχει έμπνευση, θα εκδηλωθεί ανάγκη για δυναμικές και ασυνήθιστες ενέργειες. Άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες γνωριμίες οι συναναστροφές θα έχουν τη δυνατότητα να επεκταθούν. Φεύγει ο αρνητισμός και η απογοήτευση, τα συμβάντα θα φέρουν ενθουσιασμούς.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα