Tα ζώδια σήμερα 29 Οκτωβρίου: Λέοντες, η Σελήνη φέρνει γενναιοδωρία και ευκαιρίες

Tα ζώδια σήμερα 29 Οκτωβρίου: Λέοντες, η Σελήνη φέρνει γενναιοδωρία και ευκαιρίες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέων θα εκδηλωθεί ανάγκη για αυτοπροβολή και κυριαρχία, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην κοινωνική εικόνα και γενικότερα στις εντυπώσεις που διαμορφώνουν οι τρίτοι. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, γενναιοδωρία, σε θέματα επαγγελματικά θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών, οι συντονισμένες ενέργειες σε συνδυασμό με τη σταθερότητα στις βλέψεις και στους στόχους θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα, άμεσες και θερμές θα είναι οι εκδηλώσεις, κάποιοι δεν αποκλείεται να βγάλουν και τη ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα τους. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει άνοιγμα και καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι απελευθερωμένες.  
Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στις απογοητευτικές σκέψεις και στους αρνητισμούς, για κάποιους θα είναι δύσκολο να πάρουν αποφάσεις, θα υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια. Σε θέματα επαγγελματικής εξέλιξης απαραίτητο θα είναι να καλλιεργηθεί η υπομονή, θα πρέπει να δοθεί χρόνος στα γεγονότα.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία δύσκολη όψη, ενδεχομένως να υπάρξει ένα είδος συναισθηματικής σύγχυσης, στον εσωτερικό κόσμο ίσως να υπάρξουν συγκρούσεις και αντιθέσεις. Οι αντιδραστικοί χαρακτήρες θα πρέπει να καταφέρουν να οριοθετήσουν της έμφυτες τους τάσεις, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι εξάρσεις και τα απότομα ξεσπάσματα κυρίως όταν υπάρχουν συνθήκες καταπιεστικές.

 
Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα