Tα ζώδια σήμερα 26 Οκτωβρίου: Ζυγέ, έχεις την ανάγκη να απομονωθείς

Tα ζώδια σήμερα 26 Οκτωβρίου: Ζυγέ, έχεις την ανάγκη να απομονωθείς

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο, τα συναισθήματα θα είναι έντονα θα υπάρξει δυνατότητα για κατανόηση και αποδοχή. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο σπίτι, στην οικογένεια, στις προσωπικές επαφές, στα περιουσιακά στοιχεία. Σε θέματα οικονομικής φύσης τα βήματα θα είναι συγκρατημένα, θα υπάρξει ανάγκη για εξασφάλιση και σταθεροποίηση.

Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν σταθερό δεσμό ευνοϊκές θα βρουν τις συνθήκες για συζητήσεις γύρω από το θέμα της δέσμευσης, ωστόσο καλό θα είναι να αποφευχθεί η ανυπομονησία και η πίεση, απαραίτητο θα είναι να υπάρχει χαλαρότητα. Οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν γνωριμίες, οι συναναστροφές κοινωνικού επιπέδου θα βρουν πρόσφορο έδαφος για να πάρουν μία πιο προσωπική όψη.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο είναι μία θετική όψη, φέρνει χαρά, ενθουσιασμό, ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία, φεύγουν οι αρνητικές σκέψεις, θα υπάρξουν τυχαία συμβάντα που θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για επαφές, συναναστροφές και συναντήσεις. 

 
Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης φεύγουν τα εμπόδια, ανοίγει ο δρόμος για επιδιώξεις και διεκδικήσεις, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα που θα βοηθήσουν στην άνοδο και στην βελτίωση. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για γνωριμίες και συναναστροφές, οι αυθόρμητες προσεγγίσεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για έναρξη σχέσης.

 
Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα