Tα ζώδια σήμερα 25 Οκτωβρίου: Καρκίνοι, η Σελήνη φέρνει δυναμισμό και αποφασιστικότητα

Tα ζώδια σήμερα 25 Οκτωβρίου: Καρκίνοι, η Σελήνη φέρνει δυναμισμό και αποφασιστικότητα

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Καρκίνο θα εκδηλωθεί ανάγκη για συναισθηματική ισορροπία, για οικονομική σταθερότητα και για εξασφάλιση. Έμφαση θα δοθεί στο σπίτι, στην οικογένεια, γενικότερα στις προσωπικές σχέσεις, θα υπάρξουν συναντήσεις και επαφές που θα βοηθήσουν στη σύσφιξη των δεσμών. Στον επαγγελματικό τομέα ενδεχομένως να υπάρξει διστακτικότητα στο θέμα των ρίσκων και των πρωτοβουλιών, θα αναζητηθεί σταθερό έδαφος για να γίνουν τα βήματα.

Οι οργανωμένες ενέργειες και οι συντονισμένες επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες θα υπάρχει δυνατότητα να προχωρήσουν σε σχέση. Όσοι διατηρούν σταθερό δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι πιέσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, αυταπάτες και ψευδαισθήσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους, ενδεχομένως να υπάρξει ένα είδος συναισθηματικής σύγχυσης. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αποφάσεις, για οικονομικές συμφωνίες και για ανάληψη ρίσκων, θα πρέπει να χαλιναγωγηθεί η ανυπομονησία

 Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Δία είναι μία θετική όψη, φέρνει αισιοδοξία, σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι συντονισμένες ενέργειες και τα δυναμικά βήματα θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση, άνοιγμα θα υπάρξει για δημιουργική κατάληξη.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη 

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα