Tα ζώδια σήμερα 24 Οκτωβρίου:Ζυγέ, είναι σημαντικό να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις

Tα ζώδια σήμερα 24 Οκτωβρίου:Ζυγέ, είναι σημαντικό να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους θα υπάρξει ανάγκη για κοινωνικοποίηση, για δικτύωση, οι συναναστροφές θα είναι ευχάριστες και δημιουργικές, οι προσεγγίσεις θα είναι άνετες και απελευθερωμένες. Στον επαγγελματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επιδιώξεις, αρκετά δυναμικές θα είναι οι ενέργειες, θα υπάρξει αισιοδοξία, ωστόσο απαραίτητο θα είναι οι πράξεις να είναι συντονισμένες όχι σπασμωδικές ή ανυπόμονες.

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, στις συναναστροφές ο αυθορμητισμός και η οικειότητα θα βοηθήσουν να προχωρήσουν οι επαφές, οι συζητήσεις θα περάσουν εύκολα σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. 
Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Ερμή είναι μία θετική όψη, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συζητήσεις, συμφωνίες διαπραγματεύσεις. Σκεπτόμενες θα είναι οι ενέργειες, θα υπάρξει δυνατότητα να παρθούν σωστές και άμεσες αποφάσεις. Λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα που δημιουργούν ανασφάλεια ή άγχος, ώριμη θα είναι η αντιμετώπιση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να δοθεί θετικό αποτέλεσμα σε ανοιχτές υποθέσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη, ίσως να υπάρξουν οικονομικές αστοχίες, οι επιδιώξεις οι βλέψεις και οι επιθυμίες θα πρέπει να είναι προσγειωμένες. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις εντάσεις και τις ρήξεις, δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν ζήλιες και κτητικές συμπεριφορές.

 
Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα