Tα ζώδια σήμερα 20 Οκτωβρίου: Πανσέληνος στον Κριό, ανοίγματα για νέες ευκαιρίες

Tα ζώδια σήμερα 20 Οκτωβρίου: Πανσέληνος στον Κριό, ανοίγματα για νέες ευκαιρίες

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού τα χαρακτηριστικά θα είναι παρόρμηση, δυναμικότητα, ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα, θα υπάρξει δυνατότητα για νέα αρχή τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και αισθηματικής.

Όσοι βιώνουν συνθήκες αρνητικές ή ασφυκτικές θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την τροπή των σχέσεων. Οι συντονισμένες επιδιώξεις και η σταθερότητα στις απόψεις και στις βλέψεις θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέο ξεκίνημα, αυθόρμητες και δημιουργικές θα είναι οι επαφές που θα προκύψουν θα βοηθήσουν στη σύσφιξη και αναδόμηση των σχέσεων.

Η Σελήνη κάνει το πέρασμα της στον Ταύρο θα υπάρξει ανάγκη για ηρεμία, χαλάρωση, σταθερότητα και συναισθηματική ηρεμία. Σε θέματα οικονομικής φύσης τα βήματα ενδεχομένως να είναι κάπως διστακτικά, ίσως οι αποφάσεις να μην μπορούν να παρθούν με ταχύτητα ή με αμεσότητα.

Έμφαση θα δοθεί στην υλική πλευρά των καταστάσεων, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για αγοραπωλησίες, συνετά θα πρέπει να είναι τα χρηματικά ποσά που θα καταναλωθούν. Στον αισθηματικό τομέα όσοι διατηρούν σχέση θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά με το ταίρι τους, δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις σχετικά με το θέμα της δέσμευσης. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, ωστόσο τα βήματα θα είναι σταδιακά.

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα