Tα ζώδια σήμερα 17 Οκτωβρίου: Ζυγέ, η καχυποψία κυριαρχεί

Tα ζώδια σήμερα 17 Οκτωβρίου: Ζυγέ, η καχυποψία κυριαρχεί

Ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και είναι μία δύσκολη όψη, ενδεχομένως να φέρει συναισθηματική και νοητική σύγχυση, ένταση θα έχει το συναίσθημα θετικό ή αρνητικό. Οι ηγετικοί χαρακτήρες ενδεχομένως να προσπαθήσουν να εξουσιάσουν και να καθοδηγήσουν με τρόπο που θα δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις.

Στον επαγγελματικό χώρο προσοχή στις ρήξεις και στις αντιπαραθέσεις, ίσως να μπουν σε κίνδυνο οι σχέσεις. Στον αισθηματικό τομέα ενδεχομένως να υπάρξουν αμφιβολίες, αμφισβητήσεις, δεν θα λείψουν οι σκηνές ζήλιας, οι κτητικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν τις υπερβολές. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι εντάσεις, καλό θα είναι να οριοθετηθούν οι εσωτερικές τάσεις. 

Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για γνωριμίες, συναναστροφές και κοινωνικές επαφές. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να αναθερμανθούν παλιές σχέσεις, για τα χωρισμένα ζευγάρια τα συμβάντα θα ανοίξουν δρόμο για επανένωση. Θα υπάρξει η δυνατότητα να ολοκληρωθούν οι οικονομικές υποθέσεις και δοσοληψίες που κατά την προηγούμενη περίοδο είχαν μείνει στη μέση.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και σύνοδο με τον Ποσειδώνα έκταση θα έχει φαντασία, οι διαθέσεις θα είναι αισιόδοξες, αν οι βλέψεις είναι εφικτές θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν και σε πρακτικό επίπεδο. Πρόσχαρες θα είναι οι επαφές και οι συναντήσεις, οι καινούργιες γνωριμίες και οι συναναστροφές θα καταφέρουν να ανανεώσουν τις διαθέσεις. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα