Tα ζώδια σήμερα 14 Οκτωβρίου: Ζυγέ, η δημόσια εικόνα και η αυτοπροβολή σου σε προβληματίζουν

Tα ζώδια σήμερα 14 Οκτωβρίου: Ζυγέ, η δημόσια εικόνα και η αυτοπροβολή σου σε προβληματίζουν

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα υπάρξει ανάγκη για συλλογική δράση, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να οργανωθούν ενέργειες κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Ανανεωτικές θα είναι οι συναντήσεις και οι επαφές, σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει δυνατότητα για δικτύωση, δεν αποκλείεται κάποιοι να καταφέρουν να κάνουν καινούργιες φιλίες.

Τα χαρακτηριστικά θα είναι αυθορμητισμός, δυναμικότητα, ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, οι πράξεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει διάθεση για προσεγγίσεις, δεν αποκλείεται κάποιες φιλικές ή κοινωνικές επαφές να πάρουν προσωπική όψη.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο και το τετράγωνο της με τον Ουρανό ίσως να φέρουν εμπόδια και μικρό δυσκολίες, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα. Καλό θα είναι να αποφευχθούν οι βιασύνες και οι υπερβολές. Οι ευάλωτοι χαρακτήρες θα πρέπει να καταφέρουν να τονώσουν την ψυχολογία τους, θα είναι λάθος αν δώσουν έκταση στις απογοητεύσεις και στους αρνητισμούς.

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη, φέρνει ανοίγματα για συζητήσεις, ξεκαθαρίσματα, επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει άνοιγμα να γίνουν καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και οικείες, δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογητικά λόγια. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή θα βοηθήσει να βρεθούν λύσεις σε παρελθοντικά ζητήματα που δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα