Tα ζώδια σήμερα 13 Οκτωβρίου: Καρκίνε, παρελθούσες καταστάσεις βαραίνουν την ψυχολογία σου

Tα ζώδια σήμερα 13 Οκτωβρίου: Καρκίνε, παρελθούσες καταστάσεις βαραίνουν την ψυχολογία σου

Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο και είναι μία θετική όψη. Θα υπάρξει συναισθηματική ωριμότητα και συμβιβαστική διάθεση. Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και αισθηματικής φεύγουν τα εμπόδια, ανοίγει ο δρόμος για τακτοποιήσεις για ξεκαθαρίσματα και για οριστικές συμφωνίες.

Ώριμος θα είναι ο τρόπος σκέψης, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, θα υπάρξει η δυνατότητα να βρεθούν λύσεις σε θέματα που δημιουργούν προβλήματα και άγχος. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα καταφέρουν να πάρουν ουσιαστικές αποφάσεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις μελλοντικής εξέλιξης. Η ανάγκη για σταθεροποίηση και συνεννόηση θα βοηθήσει να γίνουν ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα, ανοίγει ο δρόμος για επανένωση.

Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο θα δημιουργήσει την ανάγκη για κοινωνικοποίηση, θα υπάρξουν συναντήσεις επαφές και συναναστροφές που θα καταφέρνουν να ανανεώσουν την ψυχολογία. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στη συλλογική δράση, δεν θα λείψουν οι ενέργειες προσφοράς και αλληλεγγύης.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Άρη, οι οξύθυμοι χαρακτήρες καλό θα είναι να οριοθετήσουν τις αντιδράσεις τους. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει αποκαλυπτικά συμβάντα που θα διαφοροποιήσουν τον τρόπο σκέψης, δυναμικές θα είναι οι ενέργειες, δεν αποκλείεται να αλλάξουν οι αποφάσεις.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα φέρνει αισιοδοξία, θα εκδηλωθεί ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες, αρκετά έντονη θα είναι η διαίσθηση. Με ευκολία θα εκδηλωθούν τα συναισθήματα, αυθόρμητες θα είναι οι προσεγγίσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα