Tα ζώδια σήμερα 12 Οκτωβρίου: Ζυγέ, η μέρα ανοίγει μία νέα πορεία

Tα ζώδια σήμερα 12 Οκτωβρίου: Ζυγέ, η μέρα ανοίγει μία νέα πορεία

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο σε θέματα επαγγελματικά, οι εργασιακές υποχρεώσεις ενδεχομένως να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον. Τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, επαγγελματισμός, υπευθυνότητα, οι αγχωτικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν την εσωτερική πίεση. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για διεκδικήσεις και επιδιώξεις, αν οι ενέργειες είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και άμεσο.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν πάνω σε μία πιο σοβαρή βάση, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συζητήσεις σχετικά με το θέμα της μελλοντικής εξέλιξης, της συγκατοίκησης ή της επισημοποίησης.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή, στις συζητήσεις θα πρέπει τα λόγια να είναι ξεκάθαρα και να υπάρχει σαφήνεια, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις. Καλό θα είναι να αποφευχθούν τα καυστικά σχόλια, οι εξάρσεις, και τα απότομα ξεσπάσματα, οι εκνευρισμοί θα δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις που αυτές με τη σειρά τους θα προκαλέσουν ρήξεις.

Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συζητήσεις, συμφωνίες, υποσχέσεις, καλό θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, οι διαθέσεις θα είναι αισιόδοξες και απελευθερωμένες, έκταση θα έχει η φαντασία, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινοτόμες ιδέες. Ανανεώνεται ο τρόπος σκέψης, φεύγει η ηττοπάθεια και η άρνηση, λύσεις θα δοθούν σε θέματα που δημιουργούσαν άγχος, στρες και ανασφάλεια. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη 

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα