Tα ζώδια σήμερα 8 Οκτωβρίου: Ζυγέ, η επικοινωνιακή σου διάθεση εντυπωσιάζει

Tα ζώδια σήμερα 8 Οκτωβρίου: Ζυγέ, η επικοινωνιακή σου διάθεση εντυπωσιάζει

Ο Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη και ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διεκδικήσεις και επιδιώξεις, θα υπάρξει διάθεση για προσεγγίσεις και για δυναμικές ενέργειες. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ορμητικότητα, δυναμισμός, ανάγκη για κυριαρχία, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για κατάκτηση και άνοδο.

Τα γεγονότα θα έχουν ταχύτητα, θα υπάρξει δυνατότητα να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα, οι οργανωμένες επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, απαραίτητο θα είναι οι πράξεις και οι σκέψεις να είναι συντονισμένες. Δεν θα λείψουν οι παθιασμένες εκδηλώσεις, τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές και ουσιαστικές.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό προσοχή στην έντονη καχυποψία, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία και στην αμφισβήτηση. Έντονη θα είναι η διαίσθηση, η αντίληψη θα είναι σφαιρική και αιχμηρή, σε θέματα οικονομικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διεκπεραιώσεις και άμεσες ταχτοποιήσεις. Στον αισθηματικό τομέα θα γίνουν καινούργιες γνωριμίες, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας σχέσης.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο και στην αντίθεση της με τον Ουρανό, ίσως να υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια θα πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές και τα απότομα ξεσπάσματα. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να καταφέρουν να οριοθετήσουν τις έμφυτες τους τάσεις, προσοχή στις αντιπαραθέσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα