Tα ζώδια σήμερα 7 Οκτωβρίου: Ζυγέ, η επικοινωνία με τα κοντινά πρόσωπα είναι απαραίτητη

Tα ζώδια σήμερα 7 Οκτωβρίου: Ζυγέ, η επικοινωνία με τα κοντινά πρόσωπα είναι απαραίτητη

Η Αφροδίτη κάνει την εμφάνισή της στον Τοξότη και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 5 Νοεμβρίου, θα υπάρξει ανάγκη για δραστηριοποίηση, οι διαθέσεις θα είναι κοινωνικές, στις συζητήσεις τα λόγια θα είναι αυθόρμητα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέες γνωριμίες, για ταξίδια, μετακινήσεις, αποδράσεις. Διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών, θα υπάρξει η δυνατότητα οι κοινωνικές επαφές να πάρουν μία πιο προσωπική όψη.

Έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση, στην επικοινωνία, τα συμβάντα θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για περιπέτειες και νέες εμπειρίες. Οι ανεξάρτητοι χαρακτήρες θα θελήσουν να προσεγγίσουν να επικοινωνήσουν και γενικότερα να διευρύνουν τους κύκλους τους, δύσκολο θα είναι γι' αυτούς να δεσμευτούν ή να περιοριστούν μέσα σε υποσχέσεις. Δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί προτίμηση προς τις χαλαρές επαφές και στις εφήμερες σχέσεις.  
Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Σκορπιό και τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, οξυδέρκεια, καχυποψία, προσοχή στον σκοτεινό τρόπο σκέψης, θα πρέπει να αποφευχθεί υπερβολή προς την αμφισβήτηση και την αμφιβολία.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία είναι μία θετική όψη, τυχερά θα είναι τα συμβάντα τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική εξέλιξη. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες συνεργασίες, οι οικονομικές συναλλαγές θα πορευτούν ομαλά. 

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, οι ηγετικοί χαρακτήρες και γενικότερα τα άτομα που θέλουν να ελέγχουν και να επιβάλλονται θα πρέπει να προσέξουν πολύ καλά τη στάση τους. Τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις σκηνές ζήλιας, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση σε αμφιβολίες και τάσεις κτητικότητας. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα