Tα ζώδια σήμερα 6 Οκτωβρίου: Νέα Σελήνη στον Ζυγό - Συμφιλιώσεις και κοινωνική δικτύωση

Tα ζώδια σήμερα 6 Οκτωβρίου: Νέα Σελήνη στον Ζυγό - Συμφιλιώσεις και κοινωνική δικτύωση

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού, ανάγκη θα εκδηλωθεί για συναισθηματική ισορροπία και ασφάλεια, για συντροφικότητα και για ψυχολογική υποστήριξη. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλιώσεις, επανασυνδέσεις, σύσφιξη επαφών και ενδυνάμωση σχέσεων. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής θα υπάρξει το άνοιγμα να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες, ουσιαστικά θα δοθεί η ευκαιρία για μία νέα αρχή.

Οι διαθέσεις θα είναι αισιόδοξες και συγκαταβατικές, η ευελιξία και η διπλωματία θα βοηθήσουν να υπάρξει ισορροπία στις επαφές. Οι συναδελφικές σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν δημιουργικά, οι συλλογικές ενέργειες θα έχουν θετική κατάληξη. Σε ψυχολογικό επίπεδο οι συναναστροφές θα βοηθήσουν στην τόνωση και στην ανανέωση, έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση στην επικοινωνία και γενικότερα στην κοινωνική δικτύωση.  
Ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 29 Απριλίου του 2022, δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα οι εξομολογήσεις και γενικότερα οι ξεκάθαρες κουβέντες που θα διορθώσουν παλιά λάθη και θα αναθερμάνουν τις σχέσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης φεύγουν τα εμπόδια, οι δυναμικές και μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για βελτίωση άνοδο και προαγωγή.

Φεύγει η ανασφάλεια η απογοήτευση και η αμφιβολία, στις συζητήσεις θα ακουστούν αλήθειες που θα δώσουν φως στα μελανά σημεία, θα υπάρξει δυνατότητα για επανεκκίνηση σχέσεων. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια μυστικά και ψέματα που όμως θα έχουν ευεργετική επίδραση, θα συμβάλουν στην λήψη σωστών αποφάσεων.


Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα