Tα ζώδια σήμερα 5 Οκτωβρίου: Ζυγοί, ανάγκη για συντροφικότητα και αρμονία

Tα ζώδια σήμερα 5 Οκτωβρίου: Ζυγοί, ανάγκη για συντροφικότητα και αρμονία

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στο ζώδιο του Ζυγού και θα υπάρξουν άμεσα επικοινωνιακά ανοίγματα, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές και κοινωνικές. Δεν θα λείψουν οι συναντήσεις και οι επαφές που θα βοηθήσουν στη σύσφιξη σχέσεων και συνεργασιών, ανάγκη θα εκδηλωθεί για συναισθηματική ισορροπία, για εμπιστοσύνη και για ομαλή συνύπαρξη.

Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις, τα τσακωμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με πιο συγκαταβατική διάθεση. Διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών, δεν αποκλείεται κάποιοι να καταφέρουν να κάνουν καινούργιες φιλίες, θα υπάρξουν ανανεωτικές επαφές.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα είναι μία θετική όψη, φέρνει αποκαλυπτικά συμβάντα που θα βοηθήσουν στην λήψη σωστών αποφάσεων. Στις συζητήσεις θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα που θα βοηθήσουν να λυθούν οι αμφιβολίες και οι αμφισβητήσεις, στα ζευγάρια θα υπάρξει δυνατότητα να αναθερμανθούν τα αισθήματα. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι επιδιώξεις θα είναι συνετές και οργανωμένες.

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει άμεσα ανοίγματα τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης όσο και οικονομικής. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά, δεν αποκλείεται να μιλήσουν για το θέμα της δέσμευσης. Σύνεση και προνοητικότητα θα υπάρξει σε θέματα που έχουν να κάνουν με αγοραπωλησίες και χρηματικές συναλλαγές.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα