Tα ζώδια σήμερα 4 Οκτωβρίου: Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις με αμεσότητα τα συναισθήματά σου.

Tα ζώδια σήμερα 4 Οκτωβρίου: Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις με αμεσότητα τα συναισθήματά σου.

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν ομαλά και να καταλήξουν σε ένα θετικό και άμεσο αποτέλεσμα
Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα, γενναιοδωρία, κατανόηση, αποδοχή. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν ομαλά και να καταλήξουν σε ένα θετικό και άμεσο αποτέλεσμα.

Δεν αποκλείεται να ολοκληρωθούν συνεργασίες ή σχέσεις που κατά την προηγούμενη περίοδο είχαν μείνει στη μέση. Στις συζητήσεις και στις επαφές θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή, στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να πάρουν από κοινού ουσιαστικές αποφάσεις. Λύσεις θα βρεθούν σε ζητήματα που τις προηγούμενες μέρες είχαν δημιουργήσει προβληματισμό ή άγχος.

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για τακτοποίηση και διεκπεραίωση, οι βλέψεις θα είναι συγκεκριμένες και σταθερές, έμφαση θα δοθεί στις λεπτομέρειες, οι ενέργειες θα είναι οργανωμένες. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη και φέρνει έμπνευση, αισιοδοξία, ανάγκη για δυναμικές ενέργειες και ουσιαστικές επιδιώξεις. Φεύγει η απογοήτευση και η άρνηση οι διαθέσεις θα είναι πιο απελευθερωμένες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν τα βιαστικά συμπεράσματα, οι εξιδανικεύσεις και οι γρήγορες ωραιοποιήσεις. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα