Tα ζώδια σήμερα 30 Σεπτεμβρίου: Παρθένοι, ιδιαίτερα προσεκτικοί στα οικονομικά

Tα ζώδια σήμερα 30 Σεπτεμβρίου: Παρθένοι, ιδιαίτερα προσεκτικοί στα οικονομικά

Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και είναι μία θετική όψη. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, αντικειμενική και σφαιρική σκέψη, λήψη άμεσων αποφάσεων. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες συνεργασίες, φεύγουν τα εμπόδια ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για διεκπεραιώσεις. Σε επίμαχα ζητήματα θα υπάρξουν λύσεις, στις συζητήσεις οι διαθέσεις θα είναι ώριμες, τα επιχειρήματα που θα ακουστούν θα πείσουν και θα βοηθήσουν να δοθεί μία θετική εξέλιξη. Οριοθετημένη θα είναι η παρόρμηση, θα υπάρχει αυτοπειθαρχία και συγκράτηση, τα οργανωμένα πλάνα θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο και να υλοποιηθούν.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη, ώθηση θα δοθεί στις σχέσεις και στις επαφές. Για τα χωρισμένα ζευγάρια θα υπάρχει προοπτική επανασύνδεσης, για τους ελεύθερους ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες. Με αυθορμητισμό και ειλικρίνεια θα εκδηλωθούν τα αισθήματα, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες και απελευθερωμένες. Τα ξεκαθαρίσματα θα βοηθήσουν να φύγουν οι αμφιβολίες, λύσεις θα δοθούν σε ζητήματα που προβληματίζουν ή δημιουργούν αμφισβητήσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα και στο τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή, ίσως να υπάρξει ένα είδος συναισθηματικής σύγχυσης, δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα διαφοροποιήσουν αισθήματα και βλέψεις. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα