Tα ζώδια σήμερα 29 Σεπτεμβρίου: Ζυγέ, η ανασφάλεια και η καχυποψία κυριαρχούν

Tα ζώδια σήμερα 29 Σεπτεμβρίου: Ζυγέ, η ανασφάλεια και η καχυποψία κυριαρχούν

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα βοηθήσει στην έκφραση, στην εξωστρέφεια και στην αισιοδοξία. Οι επαφές θα είναι ευχάριστες, θα υπάρξει διάθεση για κοινωνικοποίηση, οι προσεγγίσεις θα είναι διασκεδαστικές και πρόσχαρες. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ευαισθητοποίηση, αποδοχή, συγκατάβαση, έντονος συναισθηματισμός. Έκταση θα έχει η φαντασία, ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση, θα υπάρξει διάθεση για δημιουργικό αποτέλεσμα. Σε θέματα αισθηματικής φύσης ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ενθουσιασμοί και νέοι έρωτες, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για θετική εξέλιξη και για έναρξη σχέσης.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο ανάγκη θα υπάρξει για εξασφάλιση, κατοχύρωση και ισορροπία, περιορισμένη θα είναι η διάθεση για ρίσκα και γενικότερα για ενέργειες αβέβαιης κατάληξης. Σε ψυχολογικό επίπεδο προσοχή στις κυκλοθυμίες και στα σκαμπανεβάσματα, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η παρόρμηση.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Άρη, ίσως να υπάρξουν εκνευρισμοί, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, ο τρόπος σκέψης θα είναι αισιόδοξος, σε θέματα επαγγελματικής φύσης νέες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους, οι διαθέσεις θα είναι χαρούμενες και αρκετά τολμηρές. 

 
Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα