Tα ζώδια σήμερα 27 Σεπτεμβρίου: Επιστροφές καταστροφές για τους Ζυγούς

Tα ζώδια σήμερα 27 Σεπτεμβρίου: Επιστροφές καταστροφές για τους Ζυγούς

Αρχίζει η τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη με τον Ερμή να ξεκινάει την ανάδρομη κίνησή του τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου. Ήδη τα ζώδια αισθάνονται αυτή την επιρροή, που θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Οκτωβρίου.

Μέχρι τότε με ανάδρομο Ερμή μην κάνετε κάποια καινούργια αρχή, δεν ευνοούνται νέα ξεκινήματα, υπογραφές για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, αλλά θα έχουμε επιστροφές και επανασυνδέσεις ειδικά για τους Ζυγούς.  

Είναι καλή εποχή για να φρενάρουμε τους ρυθμούς μας και να κάνουμε μία επανεκκίνηση. Αν έχετε γεννηθεί με ανάδρομο Ερμή μπορεί να είναι πολύ γόνιμο αυτό το διάστημα για εσάς. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:


ΚΡΙΟΣ

Κριέ, οι ανασφάλειές κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να οδηγήσουν στο να γίνεις σκληρός και αδιάλλακτος στις θέσεις σου. Φρόντισε να απαλλαγείς από τον εκνευρισμό που δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη και αντικειμενική θεώρηση στα πράγματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Οικονομικά σχέδια που μπορεί να έχεις βρίσκουν εμπόδια στην εξέλιξη τους και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει προβλήματα με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Οφείλεις να απαλλαγείς από το

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα