Tα ζώδια σήμερα 23 Σεπτεμβρίου: Η αντίθεση της Αφροδίτης φέρνει αναστάτωση και εξάρσεις

Tα ζώδια σήμερα 23 Σεπτεμβρίου: Η αντίθεση της Αφροδίτης φέρνει αναστάτωση και εξάρσεις

Η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό και είναι μία όψη που θα φέρει αναστατώσεις, ενθουσιασμούς, αντικομφορμιστικές συμπεριφορές, διχασμούς και συγκρούσεις για όλα τα ζώδια. Για τους ανεξάρτητους και παρορμητικούς χαρακτήρας θα είναι δύσκολο να πλαισιωθούν και να ακολουθήσουν κανόνες ή συντηρητικές κατευθύνσεις. Θα υπάρξει ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες, οι διαθέσεις θα είναι αντισυμβατικές, δύσκολο θα είναι να υπάρξει σταθερότητα στα συναισθήματα αλλά και στις βλέψεις. Δεν αποκλείεται οι αντιδράσεις να γίνουν επαναστατικές ίσως και κάπως εκκεντρικές, στις σχέσεις ενδεχομένως να δημιουργηθούν κενά, η συναισθηματική αστάθεια θα προκαλέσει αβεβαιότητα.

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Ταύρο θα υπάρξει ανάγκη για χαλάρωση, ηρεμία και ισορροπία. Σε θέματα οικονομικής φύσης το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην σταθεροποίηση και στην εξασφάλιση, ενδεχομένως να υπάρξει διστακτικότητα και άρνηση για ρίσκα. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν, να ηρεμήσουν και να περάσουν θερμές στιγμές.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία φέρνει δημιουργικά ανοίγματα τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής, θα υπάρξει βελτίωση, εφικτή θα είναι η συνεννόηση και η αποδοχή.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα και στην αντίθεση της με τον Ερμή, ίσως να υπάρξουν περίεργα αποκαλυπτικά γεγονότα που θα δημιουργήσουν σύγχυση και ανασφάλεια. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα