Tα ζώδια σήμερα 22 Σεπτεμβρίου: Υδροχόοι, αποφύγετε να μπλέξετε σε παιχνίδια εξουσίας

Tα ζώδια σήμερα 22 Σεπτεμβρίου: Υδροχόοι, αποφύγετε να μπλέξετε σε παιχνίδια εξουσίας

Ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, διπλωματία, κοινωνικότητα, γενναιοδωρία. Συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση και σύσφιξη σχέσεων.

Η χρονική περίοδος θα είναι κατάλληλη για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα έχουν άνεση και οικειότητα, οι κοινωνικές επαφές θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν και να πάρουν μία πιο προσωπική όψη. Κάποιοι θα καταφέρουν να κάνουν καινούργιες φιλίες, δεν θα λείψουν οι γενναιόδωρες ενέργειες, στις επαφές θα υπάρξει συμπαράσταση και κατανόηση. Στον αισθηματικό τομέα βελτιώνονται οι σχέσεις, θα υπάρξουν γνωριμίες. 

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, ίσως να υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα που θα αλλάξουν τις διαθέσεις και τις βλέψεις.  Προσοχή στην εσωτερική ένταση, στην πίεση, στο άγχος και στις ανασφάλειες, απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί η αισιοδοξία, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στις αρνητικές σκέψεις.

Στον εργασιακό χώρο καλό θα είναι να αποφευχθούν οι έντονες αντιπαραθέσεις, οι εκνευρισμοί ενδεχομένως να δημιουργήσουν ρήξεις που θα βάλουν σε κίνδυνο τις συναδελφικές σχέσεις. Μελετήστε πολύ καλά όλες τις πληροφορίες και τα σχόλια που θα ακούσετε, προσοχή να μην παρασυρθείτε από υποκινούμενες απόψεις.

 
Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα