Tα ζώδια σήμερα 21 Σεπτεμβρίου: Πανσέληνος στους Ιχθείς με ψυχικά ξεκαθαρίσματα

Tα ζώδια σήμερα 21 Σεπτεμβρίου: Πανσέληνος στους Ιχθείς με ψυχικά ξεκαθαρίσματα

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στους Ιχθείς θα έχει άμεση επίδραση σε ψυχολογικό επίπεδο, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους υποσυνείδητες καταστάσεις, κάποιοι θα αναγκαστούν να έρθουν αντιμέτωποι με συμπλέγματα και συναισθηματικές εναλλαγές. Ο ορθολογικός τρόπος σκέψης θα βοηθήσει να υπάρξει ισορροπία, αν η αντίληψη είναι σφαιρική θα βρεθούν λύσεις, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για ξεκαθαρίσματα για συνεννόηση και για αποδοχή.

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής, θα δοθεί η ευκαιρία να συζητηθούν τα επίμαχα ζητήματα, θα υπάρξει δυνατότητα να κλείσουν τα ανοιχτά ή επίμαχα θέματα. Δημιουργικές προτάσεις θα ακουστούν, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για εφαρμογή και υλοποίηση.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Κριό τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυθορμητισμός, παρόρμηση, αυτοπεποίθηση. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι οργανωμένες επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, οι δυναμικές ενέργειες αν είναι συντονισμένες τότε η κατάληξη θα είναι άμεση και ικανοποιητική.

Δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, απαραίτητο θα είναι να υπάρξει αυτοσυγκράτηση, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να καταφέρουν να χαλιναγωγήσουν τις εσωτερικές τους τάσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, θα υπάρξει δυνατότητα για μία νέα αρχή

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα