Tα ζώδια σήμερα 14 Σεπτεμβρίου: Αιγόκεροι, ξαφνικά έξοδα μπορεί να σας εκνευρίσουν

Tα ζώδια σήμερα 14 Σεπτεμβρίου: Αιγόκεροι, ξαφνικά έξοδα μπορεί να σας εκνευρίσουν

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα. Ενδεχομένως να υπάρξουν αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ένα είδος νοητικής σύγχυσης.  Η χρονική στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη για λήψη ουσιαστικών αποφάσεων, ίσως τα κριτήρια να μην πατούν σε μία σωστή και αντικειμενική βάση.

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική και οικονομική εξέλιξη. Οι δυναμικοί χαρακτήρες θα είναι σε θέση να ρισκάρουν και να επεκταθούν, άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες συνεργασίες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Στον αισθηματικό τομέα άτομα που διατηρούν σταθερή σχέση δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης και της αποκατάστασης.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία και την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ανάγκη για δημιουργικό αποτέλεσμα, η σκέψη θα είναι ώριμη. Ανοίγματα θα υπάρξουν τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και αισθηματικής, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διαπραγματεύσεις για επανασυνδέσεις και για ουσιαστικές υποσχέσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη, οι αντιδραστικοί χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν να οριοθετήσουν τις εσωτερικές τους τάσεις.  Ίσως να υπάρξουν εκνευρισμοί, προσοχή στις εξάρσεις και τα απότομα ξεσπάσματα. Στις συζητήσεις ενδεχομένως να υπάρξει αδιαλλαξία και αντιδραστικό πείσμα. Δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στον θυμό, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι συγκρούσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα