Tα ζώδια σήμερα 13 Σεπτεμβρίου: Ταύροι, η διάθεσή σας ανεβαίνει κατακόρυφα

Tα ζώδια σήμερα 13 Σεπτεμβρίου: Ταύροι, η διάθεσή σας ανεβαίνει κατακόρυφα

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα εκδηλωθεί ανάγκη για εξορμήσεις, αποδράσεις, οι ανεξάρτητοι χαρακτήρες θα θελήσουν να κινηθούν αυτόβουλα, θα είναι δύσκολο γι αυτούς να περιοριστούν ή να δεσμευτούν. Άμεσα θα είναι τα επικοινωνιακά ανοίγματα, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για στοχευόμενες συζητήσεις, αν υπάρχει συγκέντρωση στους στόχους και στις επιδιώξεις το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

Στον αισθηματικό τομέα ανοιχτή θα είναι η προοπτική για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες θα υπάρχει οικειότητα. Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της δέσμευσης, ενδεχομένως να εκδηλωθεί προτίμηση στις ελεύθερες σχέσεις και όχι στις δεσμευτικές.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή είναι μία θετική όψη, στις συζητήσεις θα υπάρξει ειλικρίνεια και σαφήνεια, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα συμφωνίες και επαναξιολογήσεις. Στις συναντήσεις και στις επαφές δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογητικά λόγια, τα χωρισμένα ή τσακωμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσουν τα επίμαχα ζητήματα και να καταλήξουν σε επανασύνδεση.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, ίσως να υπάρξουν αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Ενδεχομένως η σκέψη να είναι μπερδεμένη, προσοχή στη συναισθηματική σύγχυση.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα