Tα ζώδια σήμερα 10 Σεπτεμβρίου: Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει εντάσεις

Tα ζώδια σήμερα 10 Σεπτεμβρίου: Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει εντάσεις

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στον Σκορπιό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 7 Οκτωβρίου. Θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές και άμεσες. Τα τσακωμένα ή χωρισμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να διαφοροποιήσουν τις συνθήκες, οι συζητήσεις θα δώσουν το άνοιγμα για επανασύνδεση. 

Για τους ελεύθερους ανοιχτή θα είναι η προοπτική για νέα σχέση, οι καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν και να καταλήξουν σταδιακά σε δεσμό. Ένταση θα υπάρξει στον συναισθηματικό κόσμο δεν θα λείψουν οι παθιασμένες εκδηλώσεις, θα υπάρξουν εξομολογήσεις και αποκαλύψεις, προσοχή στις σκηνές ζήλιας και στις κτητικές συμπεριφορές.

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στον Σκορπιό και έντονη θα είναι η διαίσθηση, το ένστικτο θα είναι εμπιστεύσιμο σε θέματα όχι μόνο αισθηματικής φύσης αλλά και οικονομικής. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για διεκδικήσεις, οι συντονισμένες επιδιώξεις θα έχουν θετική κατάληξη. Στρατηγικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, οριοθετημένη θα είναι η παρόρμηση, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για συντονισμό και επαναξιολόγηση.

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει ένταση στο συναίσθημα, οι ευάλωτοι και παρορμητικοί χαρακτήρες ενδεχομένως να κινηθούν παρασυρόμενοι από τη συναισθηματική δίνη. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι βιαστικές αποφάσεις και οι σπασμωδικές ενέργειες. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα