Tα ζώδια σήμερα 8 Σεπτεμβρίου: Ζυγοί, ανάγκη για συντροφικότητα και αποδοχή

Tα ζώδια σήμερα 8 Σεπτεμβρίου: Ζυγοί, ανάγκη για συντροφικότητα και αποδοχή

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Ζυγό, θα υπάρξουν άμεσα επικοινωνιακά ανοίγματα, ένταση θα έχει το συναίσθημα, θα εκδηλωθεί ανάγκη για συντροφικότητα, επικοινωνία και αποδοχή. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συνεννόηση, βελτιώνονται οι οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις, θα υπάρξει σύσφιξη επαφών. Άμεσα θα είναι τα ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, στις συναναστροφές οι συζητήσεις θα έχουν άνεση και αυθορμητισμό.

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξει αναποφασιστικότητα, οι διστακτικοί χαρακτήρες θα χρειαστούν χρόνο, θα είναι δύσκολο για αυτούς να πάρουν ουσιαστικές και άμεσες αποφάσεις. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασύνδεση, τα χωρισμένα ή τσακωμένα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να ξανά συζητήσουν τα επίμαχα ζητήματα και να βρουν άμεσες λύσεις. 

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη και θα βοηθήσει στη συγκέντρωση, στην αυτοπειθαρχία, ο τρόπος σκέψης θα είναι ώριμος και μεθοδικός. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης φεύγουν τα εμπόδια, θα υπάρξουν ευκολίες, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για εφαρμογή και υλοποίηση.

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέες προτάσεις και για καινούργιες συνεργασίες, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετική κατάληξη. Ρεαλιστικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, φεύγει η έντονη παρόρμηση, ο ορθολογισμός που θα υπάρξει θα βοηθήσει να βρεθούν λύσεις. Εποικοδομητικό αποτέλεσμα θα έχουν οι συζητήσεις επαγγελματικές αλλά και προσωπικές, άνοιγμα θα υπάρξει για θετική εξέλιξη.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα