Tα ζώδια σήμερα 6 Σεπτεμβρίου: Σελήνη στην Παρθένο

Tα ζώδια σήμερα 6 Σεπτεμβρίου: Σελήνη στην Παρθένο

Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο θα κάνει το έδαφος πρόσφορο για επαγγελματικές και οικονομικές διεκπεραιώσεις
Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, είναι μία όψη που θα φέρει έντονο συναισθηματισμό, στα ζευγάρια δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί κτητικότητα ζήλια ίσως και ανασφάλεια. Δεν θα λείψουν οι συγκρούσεις και οι σκηνές ζηλοτυπίας, ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια ενέργειες που είχαν μείνει μυστικές. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αβεβαιότητα και μυστικοπάθεια, κάποιες σχέσεις ή ενέργειες θα μείνουν κρυφές.

Ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αλλαγές, για νέες συνεργασίες, για δυναμικές επιδιώξεις. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις. Σε ψυχολογικό επίπεδο έντονη θα είναι η διάθεση για αλλαγή και διαφοροποίηση, κάποιοι θα καταφέρουν να διαγράψουν το παρελθόν και να επικεντρωθούν στο μέλλον.

Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο θα κάνει το έδαφος πρόσφορο για επαγγελματικές και οικονομικές διεκπεραιώσεις. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για άμεση τακτοποίηση, τα χαρακτηριστικά θα είναι οργάνωση συντονισμός και ανάλυση. Ο ορθολογισμός θα βοηθήσει να παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη στο ourlife.gr

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα