Tα ζώδια σήμερα 5 Σεπτεμβρίου: Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο

Tα ζώδια σήμερα 5 Σεπτεμβρίου: Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο

Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και είναι μία θετική όψη. Θα υπάρξει ορθολογισμός και αντικειμενικότητα, σφαιρική θα είναι η αντίληψη, θα υπάρξει δυνατότητα να παρθούν ουσιαστικές και ώριμες αποφάσεις. Οριοθετημένη θα είναι η παρόρμηση, οι επιδιώξεις θα είναι οργανωμένες και σκεπτόμενες, στον επαγγελματικό τομέα ανοίγει ο δρόμος για βελτίωση και αλλαγή αρνητικών δεδομένων.

Άμεσα θα είναι τα επικοινωνιακά ανοίγματα, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, οι υποσχέσεις και οι όροι θα τηρηθούν.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη. Είναι μία θετική όψη, καθως τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα και να έρθουν συναισθηματικά πιο κοντά. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις, η συγκαταβατική διάθεση θα βοηθήσει να υπάρξει συνεννόηση. Σε θέματα οικονομικής φύσης δημιουργικά θα είναι τα ανοίγματα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για άμεση τακτοποίηση.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Δία, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να είναι σε θέση να οριοθετήσουν τις εσωτερικές τους τάσεις, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα