Tα ζώδια σήμερα 3 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη στον Λέοντα και νιώθετε στο επίκεντρο

Tα ζώδια σήμερα 3 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη στον Λέοντα και νιώθετε στο επίκεντρο

Είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα φέρνει δυναμικές επιδιώξεις στα ζώδια

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στο Λέοντα και έμφαση θα δοθεί στην αυτοπροβολή. Θα υπάρξει ανάγκη στα ζώδια για κυριαρχία και κατάκτηση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, οι ηγετικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν τις υπερβολές. Στον αισθηματικό τομέα άμεσες και δυναμικές θα είναι οι προσεγγίσεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες.

Δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, οι αυθόρμητες ενέργειες και εκδηλώσεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Στον επαγγελματικό τομέα οι συντονισμένες ενέργειες θα βοηθήσουν να υπάρξει βελτίωση και άνοδο, απαραίτητο θα είναι να υπάρξει συγκέντρωση στους στόχους και στις βλέψεις.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, καλό θα είναι τα ζευγάρια να μη δώσουν έκταση σε αμφιβολίες και αμφισβητήσεις. Στις συζητήσεις ενδεχομένως να υπάρξει ένταση, θα πρέπει να αποφευχθούν οι σκηνές ζήλιας και οι καυγάδες.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα ενδεχομένως να φέρει ένα είδος συναισθηματικής σύγχυσης, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η παρορμητικότητα, θα πρέπει να αποφευχθούν οι συγκρούσεις.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και το εξάγωνο της με τον Άρη φέρνει αισιοδοξία δυναμικότητα και ανάγκη για άμεση και ουσιαστική δράση. Ανοίγει ο δρόμος για ρίσκα και πρωτοβουλίες πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επιδιώξεις. ...

διαβάστε για το κάθε  ζώδιο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα