Tα ζώδια σήμερα 1η Σεπτεμβρίου: Καρκίνοι, διεκδικείτε την προσοχή των γύρω σας

Tα ζώδια σήμερα 1η Σεπτεμβρίου: Καρκίνοι, διεκδικείτε την προσοχή των γύρω σας

Οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να οριοθετήσουν τις εσωτερικές τους τάσεις, καθώς θα υπάρξουν δυσκολίες στις συζητήσεις

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Καρκίνο και έμφαση θα δοθεί στις οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, τα παιδιά, τα περιουσιακά στοιχεία. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για εξασφάλιση και κατοχύρωση, οι ευάλωτοι χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν να δώσουν έκταση σε ανασφάλειες και άτοπες ανησυχίες.

Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό ενδεχομένως να μιλήσουν για το θέμα της δέσμευσης και της συγκατοίκησης. Στις συζητήσεις απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η πίεση, για να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει οι διαθέσεις να είναι χαλαρές. Στον επαγγελματικό τομέα θα αναζητηθεί σταθερό έδαφος, ενδεχομένως να υπάρξει διστακτικότητα για ρίσκα και άμεσες πρωτοβουλίες. 
Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να οριοθετήσουν τις εσωτερικές τους τάσεις, δυσκολίες θα υπάρξουν στις συζητήσεις. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης προσοχή στις αντιπαραθέσεις και στους εκνευρισμούς, αν δημιουργηθούν ρήξεις ενδεχομένως να απειληθούν σχέσεις και συνεργασίες.

Τα ζευγάρια καλό θα είναι να προσπαθήσουν να συζητήσουν σε ήρεμους τόνους, για να υπάρξει συνεννόηση θα πρέπει οι διαθέσεις να είναι συγκαταβατικές. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, θα υπάρξει αδιαλλαξία, δύσκολη θα είναι η συνεννόηση. 

 
Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα