Tα ζώδια σήμερα 30 Αυγούστου: Ερμής στον Ζυγό με διπλωματία και συμφιλιώσεις

Tα ζώδια σήμερα 30 Αυγούστου: Ερμής στον Ζυγό με διπλωματία και συμφιλιώσεις

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Ζυγό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 6 Νοεμβρίου. Tα χαρακτηριστικά για όλα τα ζώδια θα είναι διπλωματία, συγκαταβατική διάθεση, έμφαση θα δοθεί στη δικαιοσύνη στην ισότητα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις.

Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για συζητήσεις κυρίως αισθηματικής φύσης, τα χωρισμένα ή τσακωμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν τα επίμαχα ζητήματα και να βρουν άμεσες λύσεις. Οι διαθέσεις θα είναι ειρηνικές, θα ακουστούν εξομολογήσεις ικανές να οδηγήσουν σε επανένωση . Προσοχή στην αναποφασιστικότητα, δυσκολία θα υπάρξει στην λήψη πρωτοβουλιών και αποφάσεων.  

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους θα εκδηλωθεί ανάγκη για κοινωνικοποίηση, έμφαση θα δοθεί στις συναναστροφές, οι προσεγγίσεις θα είναι άνετες και απελευθερωμένες. 

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, θα υπάρξει αναποφασιστικότητα, οι εσωτερικές συγκρούσεις θα δημιουργήσουν ένταση, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι εξάρσεις και τα απότομα ξεσπάσματα.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη φεύγει η εμμονή και η προσκόλληση, οι ενέργειες θα είναι οργανωμένες και όχι σπασμωδικές, θα υπάρξει εσωτερική πειθαρχία. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα