Tα ζώδια σήμερα 26 Αυγούστου: Ταύροι, ανάγκη για σταθερότητα και ηρεμία

Tα ζώδια σήμερα 26 Αυγούστου: Ταύροι, ανάγκη για σταθερότητα και ηρεμία

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Ταύρο και θα υπάρξει νωχελικότητα, οι ρυθμοί δεν θα έχουν ταχύτητα, θα εκδηλωθεί ανάγκη για ξεκούραση ηρεμία και χαλάρωση. Στον επαγγελματικό τομέα διστακτικότητα θα υπάρξει στην ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, για να γίνουν ουσιαστικά βήματα θα αναζητηθεί σταθερό έδαφος, οριοθετημένη θα είναι η ανυπομονησία.

Στον αισθηματικό τομέα θερμές θα είναι οι προσεγγίσεις, τα βήματα θα είναι σταδιακά και όχι βιαστικά, στην περίπτωση που γίνουν νέες γνωριμίες θα υπάρξει προοπτική για έναρξη σχέσης. Στον οικονομικό τομέα οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για αγοραπωλησίες και χρηματικές συναλλαγές. 
Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο είναι μία θετική όψη και φέρνει αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, οι διαθέσεις θα είναι πρόσχαρες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για προσεγγίσεις, για κοινωνικές γνωριμίες και για δημιουργικές συναναστροφές. Τυχερά θα είναι τα συμβάντα, φεύγουν τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις, στον επαγγελματικό τομέα οι επιδιώξεις θα έχουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, την εμφάνισή τους θα κάνουν ενδοιασμοί και αναστολές, σε θέματα επαγγελματικής φύσης ενδεχομένως να προκύψουν δυσκολίες και καθυστερήσεις. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα