Tα ζώδια σήμερα 24 Αυγούστου: Προσοχή σε κόντρες με συναδέλφους από τη δουλειά

Tα ζώδια σήμερα 24 Αυγούστου: Προσοχή σε κόντρες με συναδέλφους από τη δουλειά

Η Σελήνη θα κάνει την εμφάνισή της στον Κριό και τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, αυθορμητισμός και παρόρμηση. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής θα δοθεί η ευκαιρία για μία νέα αρχή, θα υπάρξει δυνατότητα να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές ή ασφυκτικές συνθήκες.

Στον επαγγελματικό τομέα όσοι ψάχνουν νέα εργασία ή όσοι θέλουν να αλλάξουν το αντικείμενο τους θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν με κάτι διαφορετικό. Στον αισθηματικό τομέα αυθόρμητες θα είναι οι προσεγγίσεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργια γνωριμία, στις επαφές και στις συζητήσεις θα υπάρξει άνεση.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή και σύνοδο με τον Ποσειδώνα προσοχή στις συναισθηματικές εναλλαγές, ενδεχομένως να είναι κάπως μπερδεμένη η σκέψη. Στις συζητήσεις απαραίτητο θα είναι να υπάρξει σαφήνεια, καλό θα είναι να αποφευχθούν τα μισόλογα. Έντονη θα είναι η διαίσθηση, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί με τη λογική, οι ενέργειες δεν θα πρέπει να είναι επηρεασμένες μόνο από το συναίσθημα.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει αποκαλύψεις, φεύγουν οι αμφιβολίες, λύνονται οι απορίες. Τα συμβάντα θα βοηθήσουν στη βελτίωση των σχέσεων και των επαφών, τα ξεκαθαρίσματα που θα προκύψουν θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις επαγγελματικές και αισθηματικές.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα