Tα ζώδια σήμερα 19 Αυγούστου: Eνισχύεται η δυναμικότητα, η αισιοδοξία, το θάρρος,

Tα ζώδια σήμερα 19 Αυγούστου: Eνισχύεται η δυναμικότητα, η αισιοδοξία, το θάρρος,

Ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη και ενισχύεται η δυναμικότητα, η αισιοδοξία, το θάρρος, φεύγει η άρνηση και η διστακτικότητα, οι προσεγγίσεις θα είναι συντονισμένες θα έχουν συγκεκριμένες βλέψεις.

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για επιδιώξεις, όσοι βάλουν στόχο την άνοδο και τη βελτίωση θα καταφέρουν να φτάσουν στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Στον αισθηματικό τομέα οι άμεσες προσεγγίσεις θα έχουν θετική κατάληξη, θα υπάρξει διάθεση να εκδηλωθούν τα συναισθήματα, οι προτάσεις που θα ακουστούν θα είναι ανανεωτικές.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην καριέρα, στην άνοδο, στη βελτίωση και στην αύξηση των εισοδημάτων.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη τον Ερμή και τον Ουρανό θα βοηθήσει στην τόνωση της αισιοδοξίας, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συμφωνίες για επιδιώξεις και για διεκδικήσεις. Στον επαγγελματικό τομέα πρωτότυπες ιδέες θα ακουστούν, θα υπάρξει δυνατότητα για υλοποίηση και εφαρμογή. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα