Tα ζώδια σήμερα 17 Αυγούστου: Φεύγει η αδράνεια και η διστακτικότητα

Tα ζώδια σήμερα 17 Αυγούστου: Φεύγει η αδράνεια και η διστακτικότητα

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα υπάρξει ανάγκη για εξορμήσεις, αποδράσεις, νέες εμπειρίες και περιπέτειες. Φεύγει η αδράνεια και η διστακτικότητα, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για δραστηριοποίηση, έμφαση θα δοθεί στις κοινωνικές επαφές, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες.

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει διάθεση για ρίσκα και ανάληψη πρωτοβουλιών, οι στόχοι θα είναι μελετημένοι και εφικτοί, οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουν θετική κατάληξη. Στον αισθηματικό τομέα θα εκδηλωθεί ανάγκη για ανεξάρτητες και απελευθερωμένες ενέργειες, οι πιεστικές συμπεριφορές θα δημιουργήσουν έντονες αντιδράσεις ίσως και αρνητισμούς.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, ενδεχομένως να υπάρξει αδιαλλαξία και πείσμα. Καλό θα είναι να αποφευχθούν οι πιέσεις, οι αντιδραστικοί χαρακτήρες θα ενεργήσουν αρνητικά στην περίπτωση που νιώσουν πως υπάρχουν περιορισμοί και ασφυκτικές συνθήκες. Προσοχή στις εργασιακές σχέσεις, οι αντιπαραθέσεις θα δημιουργήσουν ρήξεις που θα βάλουν σε κίνδυνο τις επαφές και τις συνεργασίες.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα