Tα ζώδια σήμερα Παρασκευή και 13 Αυγούστου: Αποφύγετε εντάσεις και σκηνές ζήλιας

Tα ζώδια σήμερα Παρασκευή και 13 Αυγούστου: Αποφύγετε εντάσεις και σκηνές ζήλιας

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και θα εκδηλωθεί ανάγκη για κοινωνικοποίηση, συναναστροφή, συντροφικότητα, δικαιοσύνη, συμπαράσταση σε όλα τα ζώδια. Συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις, στις συζητήσεις θα υπάρξει η δυνατότητα για συνεννόηση και συναισθηματική κατανόηση. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και οικείες, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για έναρξη σχέσης. Τα χωρισμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν τα επίμαχα ζητήματα και να καταλήξουν σε επανένωση.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο είναι μία θετική όψη θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και αισθηματικής. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα, φεύγει ο ενδοιασμός και η έντονη ανησυχία.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία θετικές θα κάνει τις διαθέσεις, ο τρόπος σκέψης θα είναι αντικειμενικός, θα δοθούν λύσεις σε ζητήματα που προκαλούν έντονους προβληματισμούς. Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, θα υπάρξει η δυνατότητα να υλοποιηθούν τα πλάνα και οι βλέψεις αρκεί ενέργειες να είναι συντονισμένες.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα ενδεχομένως να προκύψουν αποκαλυπτικά συμβάντα παρελθοντικών καταστάσεων. Δεν θα λείψουν οι διχασμοί και οι αμφιβολίες, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές και οι σπασμωδικές ενέργειες πανικού

.Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα