Tα ζώδια σήμερα 12 Αυγούστου: Ζυγοί, αποκαλυπτικά γεγονότα και ευκαιρίες

Tα ζώδια σήμερα 12 Αυγούστου: Ζυγοί, αποκαλυπτικά γεγονότα και ευκαιρίες

Η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Έκταση και βάθος θα έχει το συναίσθημα για όλα τα ζώδια, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για εξομολογήσεις προσεγγίσεις και συναισθηματικές εκδηλώσεις. Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά γεγονότα, έρχονται πληροφορίες που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές.

 
Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν ανοιχτά, τα λόγια που θα ακουστούν θα είναι επεξηγηματικά, φεύγουν οι αμφιβολίες και οι αμφισβητήσεις. Όσοι έχουν σταθερή σχέση θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν ένα βήμα πιο μπροστά, οι άμεσες εκδηλώσεις και η αμοιβαιότητα θα συμβάλλουν στο να δοθεί μία πιο δεσμευτική πορεία. Σε θέματα οικονομικής φύσης ανοίγματα θα υπάρξουν για αλλαγή και βελτίωση.

 
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις προσωπικές σχέσεις, στην κοινωνική εικόνα, στις συναναστροφές και στη συντροφικότητα. Αρκετές θα είναι οι επαφές και οι συναντήσεις, διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών, οι κοινωνικοί χαρακτήρες εύκολα θα προσεγγίσουν και θα κερδίσουν τις συμπάθειες.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη φέρνει ορθολογισμό και αποφασιστικότητα, ο αντικειμενικός τρόπος σκέψης θα βοηθήσει να γίνει η αντίληψη πιο σφαιρική. Σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει αξιοπιστία, οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα τηρηθούν και θα καταλήξουν σε ένα ιδιαιτέρως δημιουργικό αποτέλεσμα. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα