Tα ζώδια σήμερα 11 Αυγούστου: Ερμής στην Παρθένο με συζητήσεις και διάθεση για κριτική

Tα ζώδια σήμερα 11 Αυγούστου: Ερμής στην Παρθένο με συζητήσεις και διάθεση για κριτική

Ο Ερμής κάνει την εμφάνιση του στην Παρθένο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 30 Αυγούστου. Η χρονική περίοδος θα είναι κατάλληλη για συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά και εργασιακά θέματα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για οριστικοποιήσεις, συμφωνίες και τελικές διαπραγματεύσεις. Ανάγκη θα εκδηλωθεί στα ζώδια για τακτοποίηση και σταθερή πορεία, θα υπάρξει δυνατότητα να υλοποιηθούν τα πλάνα και τα προγράμματα.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση του Ερμή με τον Δία, ενδεχομένως να γίνουν κάπως υπερβολικές οι αντιδράσεις, οι παρορμητικοί και οξύθυμοι χαρακτήρες θα πρέπει να οριοθετήσουν τις εσωτερικές τους τάσεις. Ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια σε πρακτικό επίπεδο, ίσως κάποιοι να είναι αναποφάσιστοι και να μην μπορούν να κατασταλάξουν.

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Ζυγό, συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις, φεύγει ο εγωισμός και το έντονο πείσμα. Στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και κατανόηση, στον αισθηματικό τομέα ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για επανασύνδεση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι διπλωματία αλλά και αποφασιστικότητα, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση σε αμφιβολίες και διχασμούς.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και στην σύνοδο της με την Αφροδίτη, ίσως να υπάρξουν συναισθηματικά μπερδέματα, η διαίσθησή δεν αποκλείεται να είναι παραπλανητική.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει αποκαλυπτικά συμβάντα, στις συζητήσεις θα ακουστούν βάσιμες εξηγήσεις που θα διαλύσουν τις αμφιβολίες.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα