Tα ζώδια σήμερα 10 Αυγούστου: Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι δύσκολη

Tα ζώδια σήμερα 10 Αυγούστου: Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι δύσκολη

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι μία δύσκολη όψη για τα ζώδια , η διαίσθησή δεν θα είναι εμπιστεύσιμη, στην περίπτωση που πρέπει να παρθούν αποφάσεις ή να γίνουν ουσιαστικές κινήσεις απαραίτητο θα είναι να μπει μπροστά η λογική. Τα έντονα συναισθήματα δεν αποκλείεται να είναι παραπλανητικά, ενδεχομένως να μπερδέψουν τη σκέψη, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αποφάσεις είτε σε θέματα αισθηματικής φύσης, είτε οικονομικής.

Συμφωνίες διαπραγματεύσεις και δανεισμοί καλό θα είναι να αποφευχθούν για την ώρα, ελλοχεύει κίνδυνος για ενέργειες που στην πορεία θα αποδειχθούν λανθασμένες. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στις ψευδαισθήσεις και στις αυταπάτες, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στις αμφιβολίες.

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο θα εκδηλωθεί ανάγκη για μεθοδικότητα, διεκπεραίωση και άμεση τακτοποίηση. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, δυναμικές θα είναι οι ενέργειες και οι επιδιώξεις, ωστόσο προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη φέρνει αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα ακουστούν καινούργιες προτάσεις, άνοιγμα θα υπάρξει για νέες συνεργασίες, φεύγει η διστακτικότητα. Οι απογοητευμένοι ή όσοι βιώνουν ασφυκτικές συνθήκες θα έχουν τη δυνατότητα να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα