Tα ζώδια σήμερα 9 Αυγούστου: Η μέρα δημιουργεί αυταπάτες και υπερβολές

Tα ζώδια σήμερα 9 Αυγούστου: Η μέρα δημιουργεί αυταπάτες και υπερβολές

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στην Παρθένο έμφαση θα δοθεί στα τρέχοντα, στα εργασιακά, και γενικότερα σε οτιδήποτε χρήζει άμεση τακτοποίηση. Οι συνθήκες για όλα τα ζώδια θα είναι ευνοϊκές για να οργανωθούν τα πλάνα, να ακολουθηθεί ένα πρόγραμμα ή μία συγκεκριμένη μέθοδος προκειμένου να ολοκληρωθεί μία εργασία.

Έμφαση θα δοθεί στις λεπτομέρειες, τα χαρακτηριστικά θα είναι παρατηρητικότητα και αναλυτική διάθεση. Στον επαγγελματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να περάσουν οι βλέψεις σε πρακτικό επίπεδο, οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουν εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Σε θέματα αισθηματικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για άμεσα ξεκαθαρίσματα και επανασυνδέσεις. 

Η Σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή θα δώσει το έναυσμα για ουσιαστικές συζητήσεις τόσο σε θέματα που έχουν να κάνουν με επαγγελματικές υποθέσεις, όσο και σε ζητήματα αισθηματικής φύσης. Ζευγάρια που κατά την προηγούμενη περίοδο ήταν τσακωμένα τώρα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να συζητηθούν τα επίμαχα ζητήματα και να δοθούν συμφιλιωτικές λύσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Δία, απαραίτητο θα είναι να οριοθετηθούν οι εξάρσεις και οι εσωτερικές τάσεις. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τις υπερβολές, για να υπάρξει δημιουργικό και ειρηνικό αποτέλεσμα θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση και συνετή σκέψη. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα