Tα ζώδια σήμερα 5 Αυγούστου: Ζυγοί, κρατήστε την ψυχραιμία σας

Tα ζώδια σήμερα 5 Αυγούστου: Ζυγοί, κρατήστε την ψυχραιμία σας

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και έμφαση θα δοθεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις οικογενειακές υποθέσεις και σχέσεις, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην εξασφάλιση, στην κατοχύρωση και στη σταθερότητα. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα αναζητηθεί σταθερό έδαφος, τα χαρακτηριστικά θα είναι επιφύλαξη, διστακτικότητα, μειωμένη θα είναι η διάθεση για ρίσκα και ριψοκίνδυνες ενέργειες που έχουν να κάνουν με χρηματικά ποσά.

Οι συντονισμένες επιδιώξεις στα ζώδια θα έχουν θετική κατάληξη, οι συναδελφικές σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν ομαλά και να καταλήξουν σε ένα αποδοτικό αποτέλεσμα. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια που διατηρούν σχέση δεν αποκλείεται να μιλήσουν για το θέμα της δέσμευσης και της συγκατοίκησης.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, οι διαθέσεις θα γίνουν αισιόδοξες, θα εκδηλωθεί ανάγκη για τολμηρές ενέργειες. Θα υπάρξει δυνατότητα να αλλάξουν δεδομένα αρνητικά ή ασφυκτικά, οι συγκυρίες θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για βελτίωση και άνοδο.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα μπορέσουν να συζητήσουν με ειλικρίνεια, θα υπάρξει η δυνατότητα να δοθούν λύσεις, οι διαθέσεις θα είναι τολμηρές. Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες συνεργασίες, δημιουργικές θα είναι οι νέες ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα