Ζώδια: Όλα όσα θα γίνουν τον Αύγουστο σε σχέσεις, οικονομικά και εργασία

Ζώδια: Όλα όσα θα γίνουν τον Αύγουστο σε σχέσεις, οικονομικά και εργασία

Ο κλασικός μήνας των διακοπών για τους περισσότερους δίνει περιθώρια ανανέωσης και χαράς. Ό,τι πρέπει για ανασύνταξη δυνάμεων, θετικών σκέψεων και αισιοδοξίας. Υπάρχει χώρος για όλους και τρόπος για όλα!

Κριός

Εκφραστείτε ελεύθερα και δημιουργικά

Ήρθε η εποχή να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο, να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να ανανεωθείτε. Το περιβάλλον είναι θετικό στις απόψεις και στις πρωτοβουλίες σας.

Σχέσεις

Το πρώτο μισό του μήνα σας βοηθά να αναδιοργανώσετε την προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Τα γεγονότα σας οδηγούν σε αποφάσεις υπεράσπισης των επιλογών σας ενώ κάποιοι από εσάς, αφήνετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει να πάρει τις πρωτοβουλίες, ή να εφαρμόσει αυτά που σας λέει. Σε αυτήν την περίπτωση φροντίστε να μην είστε ανυπόμονοι, ιδιαίτερα αν η δική του λογική δεν ακολουθεί την ευθεία γραμμή όπως η δική σας, αλλά κάνει κύκλους γύρω από το ίδιο θέμα μέχρι να βρει το αδύνατο σημείο. Το δεύτερο μισό του μήνα, η είσοδος της Αφροδίτης στον απέναντί σας Ζυγό λειτουργεί ευεργετικά για τις επιδιώξεις σας. Φιλίες, κοινωνική ζωή, ταξίδια, μετακινήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα της καθημερινότητας και σας προσφέρουν την πολυπόθητη ανανέωση λίγο πριν τελειώσει αυτό το καλοκαίρι. Μια μικρή παρεξήγηση του παρελθόντος διευθετείται με τον καλύτερο για εσάς τρόπο. Οι έχοντες σχέση φροντίστε να μην δίνετε αφορμές για ζήλιες από τον σύντροφό σας, ούτε να του υπενθυμίζετε διαρκώς τα τυχόν λάθη του. Απολαύστε τις προσφορές της περιόδου και ετοιμαστείτε για τα σπουδαία που θα ακολουθήσουν το φθινόπωρο.

Οικονομικά

Η υπεράσπιση των οικονομικών σας απαιτεί σταθερότητα και αποφασιστικότητα, τουλάχιστον το πρώτο μισό του μήνα. Φροντίστε να έχετε προνοήσει για τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας καθώς φαίνεται ότι τα έξοδα θα σας ακολουθούν τουλάχιστον μέχρι τις 15. Η διαφορά είναι ότι υπάρχουν έξοδα τα οποία βελτιώνουν τη ζωή σας και υπάρχουν έξοδα που γίνονται από στιγμιαία παρόρμηση και επιπολαιότητα. Όσοι διαχειρίζεστε χρήματα τρίτων αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες τοποθετήσεις. Ο ανάδρομος Δίας στον Υδροχόο μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια οικονομική εκκρεμότητα ή μια διαφορά ως προς τη διευθέτησή της. Φανείτε τυπικοί στη συλλογή αποδείξεων για τις πράξεις σας και οργανώστε καλύτερα τα αρχεία σας. Οι διακοπές προβλέπονται ουσιαστικές για όσους κάνατε αγώνα να φτάσετε ως εδώ και γι αυτό χρειάζεται να κρατήσετε μια καλή οικονομική κατάσταση. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι πιο προσοδοφόρο αλλά και πιο καταναλωτικό. Τις περισσότερες φορές όμως σας επιτρέπεται να είστε χαλαροί, ακόμα και για έξοδα προβολής και καλοπέρασης.

Εργασία

Είστε πολυπράγμονες και καταπιάνεστε με πολλά αν δεν βρίσκετε σε διακοπές. Σας είναι εύκολο να περάσετε θέσεις, να κερδίσετε συμπάθειες και τελικά να έχετε ευνοϊκά αποτελέσματα στις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, είναι οι λεπτομέρειες που θα διευκολύνουν τις ενέργειές σας να φτάσετε εκεί που θέλετε, ή έστω να πλησιάσετε τους στόχους σας. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο της Παρθένου στις 12. Εκεί βρίσκεται και ο Άρης, γεγονός το οποίο σας αναγκάζει να δουλέψετε περισσότερο από όσο είχατε υπολογίσει. Αν δεν είστε διακοπές, τότε το πιθανότερο είναι να προλάβετε να καλύψετε κάποια κενά στην υπεράσπιση του αντικειμένου σας και να προβάλλετε τις ικανότητές σας. Επίσης όσοι ασχολείστε με νέο αντικείμενο θα βρείτε πρώτης τάξεως ευκαιρίες να εξοικειωθείτε μαζί του και να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας.  Οι πιο φιλόδοξοι από εσάς φροντίστε να είστε προσηλωμένοι στο στόχο σας, έστω και αν αυτό απαιτεί να θυσιάσετε μέρος του προσωπικού σας χρόνου. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες  θα χρειαστεί να προσέξετε τις κινήσεις σας, να αφουγκραστείτε τις τάσεις της εποχής και να ξεδιπλώσετε προσεκτικά τις ικανότητες και τα ταλέντα σας.

Tαύρος

Βελτίωση θέσεων και σχέσεων

Είναι η εποχή που χαρακτηρίζεται χρήσιμη για τις επιδιώξεις σας, είτε αυτές αφορούν τα αισθηματικά, είτε τα πρακτικά σας ζητήματα. Απολαύστε ποιοτικό χρόνο με εκείνους που σας βοηθούν να εξελιχθείτε!

Σχέσεις

Το πρώτο δεκαήμερο χρειάζεται να είστε διπλωμάτες στα αισθηματικά σας. Να καταφέρετε με τον τρόπο σας να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να πάρετε πίστωση χρόνου για να τακτοποιήσετε τα θέματα που παρεμβάλλονται στις επιδιώξεις σας. Είναι αλήθεια πως το κατεστημένο είναι πιο δυνατό και μόνο με μαεστρία θα καταφέρετε να το αντιμετωπίσετε. Η Αφροδίτη και ο Άρης από την Παρθένο δημιουργούν ένα καλό σκηνικό δράσης για εσάς, μόνο που μερικές φορές καταφέρνουν να κρύψουν το πραγματικό ενδιαφέρον κάποιου ανθρώπου για εσάς. Οι ελεύθεροι θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, να προσαρμόζεστε πιο εύκολα στις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας και να σταματάτε να επιμένετε τη στιγμή που πρέπει, σε ότι δεν βρίσκει ανταπόκριση από την άλλη μεριά. Στις 16 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ζυγού και μπορείτε να περιμένετε αναστάτωση από την εμφάνιση ενός νέου ανθρώπου με ερωτικό ενδιαφέρον. Προσέξτε την συμπεριφορά σας και μην κάνετε δηλώσεις που μπορεί να σας εκθέσουν χωρίς λόγο.

Οικονομικά

Σας απασχολεί η τακτοποίηση κάποιων σημαντικών ζητημάτων που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Ο Ερμής από τον Λέοντα σας βοηθά να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις, οι περισσότερες από τις οποίες περιλαμβάνουν και κάποιου είδους συμβιβασμό. Εσείς που βρίσκεστε σε διακοπές θα πρέπει να διαχειριστείτε καλύτερα το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας και να μην επηρεάζεστε περισσότερο από όσο αντέχετε από την καταναλωτική σας διάθεση.  Στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για να αντιμετωπίσετε ένα έκτακτο, μικρό, αλλά ουσιαστικό οικονομικό ζήτημα. Επίσης θα χρειαστεί να είστε υποψιασμένοι και προσεκτικοί με ότι συμφωνείτε, ή επιδιώκετε και έχει οικονομικές επιπτώσεις. Το τελευταίο δεκαήμερο έχετε ήδη ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τις άμεσες υποχρεώσεις του επόμενου μήνα και του τι έχετε να αντιμετωπίσετε μετά τις διακοπές σας.  Εξετάστε προσεκτικά τα δεδομένα, σταθμίστε τους παράγοντες που επηρεάζουν την ευημερία σας και κινηθείτε προσεκτικά  απέναντι σε προκλήσεις τρίτων απέναντί σας.

Εργασία

Ο κλασικός μήνας διακοπών των περισσότερων μπορεί να είναι πολύ παραγωγικός για εσάς που έχετε μείνει στις επάλξεις. Είναι η περίοδος που δεν υφίσταστε μεγάλη πίεση και μπορείτε να σκεφτείτε και να οργανώσετε καλύτερα τις κινήσεις και τη στρατηγική σας. Φροντίστε να μην αφήνετε τίποτα στην τύχη, αλλά ούτε και να υπερεκτιμάτε τις δυνατότητές σας, καθώς αυτά τα δύο είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. Όσοι ασχολείστε με νέο αντικείμενο μπορεί να ενθουσιαστείτε από το αποτέλεσμα. Η κοινωνικότητα και η αμεσότητα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση των επιδιώξεών σας. Όσοι βρίσκεστε σε διακοπές επωφεληθείτε από την περίοδο χαλάρωσης και ξεκούρασης και μην απασχολείστε περισσότερο από όσο πρέπει  με σκέψεις και υποθετικές ενέργειες. Είναι βασικό να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας για να ξεκινήσετε και πάλι τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες μετά την επιστροφή στα όποια καθήκοντά σας.  Προς το παρόν απολαύστε και αν το κρίνετε σκόπιμο, κρατήστε διακριτική επαφή και εποπτεία με ότι θεωρείτε επαγγελματικό σας καθήκον.

Δίδυμοι

Ανταπόκριση στον έρωτα και στα μεγάλα σχέδια

Νιώθετε έτοιμοι να κάνετε πράξη τα σχέδιά σας, είτε αυτά αφορούν την αισθηματική, ή την επαγγελματική σας ζωή. Έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε. Οργανωθείτε και μην διστάζετε άλλο!

Σχέσεις

Ο Δίας και ο Κρόνος συμπορεύονται στον Υδροχόο  και θα παίξουν έναν ευμενή ρόλο στην αισθηματική σας ζωή. Είναι τα σημαντικά και τα σπουδαία χαρακτηριστικά  που σας αφορούν και θα αφήσετε κατά μέρος οτιδήποτε σας φαίνεται συνηθισμένο. Επίσης, όσο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας δοθούν ευκαιρίες με γεγονότα εξωτερικά και εσωτερικά να κάνετε μία προσεκτική επανεκτίμηση των σχέσεων σας. Από τις 15 που περνά στο ζώδιο του Ζυγού, θα σκεφτείτε ότι είναι καιρός να ξεπεράσετε τις πεισματικές αδιαλλαξίες και να δείτε καθαρά τι προσφέρετε στους άλλους και τι παίρνετε από αυτούς. Όι διακοπές σας θέλουν ευχάριστους σαν παρέα και πρέπει να φροντίσετε την ψυχική σας ικανοποίηση. Το δεύτερο μισό του μήνα λοιπόν είναι πιο κατάλληλο για νέες εξορμήσεις, γνωριμίες, επικοινωνία και συνεννόηση. Κάποιοι θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε ριζικά το σκηνικό της ζωής σας, πρώτον γιατί μάθατε από τα λάθη σας και δεύτερον γιατί σας επηρεάζει η παρουσία και η υποστήριξη ενός ιδιαίτερου ανθρώπου. Οι αλλαγές είναι μέσα στο πρόγραμμα και σας βοηθούν να ανανεωθείτε και να αναγεννηθείτε. των εκλείψεων. Οι παντρεμένοι εξετάστε άλλη μία φορά τι πιθανότητες έχετε να ανανεώσετε το γάμο σας και όσοι θέλετε ένα διάδοχο αρχίστε τις προετοιμασίες από τον Ιούνιο.

Οικονομικά

 Ιδιαίτερη προσοχή θα δείξετε στην οικονομική σας διαχείριση κατά μήκος αυτού του μήνα. Οι  προσωπικές υποθέσεις και τα οικονομικά σας αλληλοεπιδρούν και πρέπει να ορίσετε τα όρια και να ξεχωρίσετε τις επιρροές του ενός τομέα με τον άλλον. Όσοι βρίσκεστε σε διακοπές φροντίστε να μην παρασύρεστε από στιγμιαίες διαθέσεις και να μην αφήνετε αχαλίνωτη την καταναλωτική σας διάθεση. Επίσης, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8, φέρνει ευκαιρίες αλλά και πειρασμούς. Επιλέξτε τις πρώτες και συγκρατηθείτε απέναντι στους δεύτερους. Επειδή δεν είστε από τους χαρακτήρες που καταπιέζονται, βρείτε έναν έξυπνο τρόπο να ξεπεράσετε τα δέλεαρ των άλλων και σκεφτείτε περισσότερο το δικό σας συμφέρον.  Αν έχετε χρεωστικά υπόλοιπα πρέπει να φροντίσετε για την εμπρόθεσμη τακτοποίησή τους.  Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο στις 12 ορίζει μια περίοδο δίκαιης συναλλαγής  στον ορίζοντα των οικονομικών σας δοσοληψιών. Μέχρι την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 22 θα έχετε βρει τρόπους να είστε ικανοποιημένοι από τις ενέργειές σας, ενώ το τρίτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει την κατάσταση περισσότερο στα μέτρα σας. Χρειάζεται όμως δουλειά και προνοητικότητα εκ μέρους σας.

Εργασία

Ο Αύγουστος, παρότι κλασικός μήνας διακοπών, επηρεάζει σημαντικά τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Το πρώτο δεκαήμερο, όσοι βρίσκεστε στις επάλξεις, θα καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των πελατών σας. Κάποιοι θα εντυπωσιάσετε με τις πρωτοβουλίες σας και τις καινοτομίες σας. Οι προκλήσεις των γύρω σας θα αποκρούονται αποτελεσματικά. Μια καλή ευκαιρία προβολής και αποκατάστασης είναι πιθανή με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στις 8 του μήνα και λίγο πριν, ή λίγο μετά. Μη διστάσετε να πείτε αυτά που θέλετε και να τα υποστηρίξετε. Στις 12 ο Ερμής περνά στο ζώδιο της Παρθένου και επηρεάζει κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Οι εποχικά εργαζόμενοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και όσοι οργανώνετε το επαγγελματικό σας μέλλον θα χρειαστεί να είστε σχολαστικοί και αποδοτικοί. Η κούραση δεν θα επηρεάσει την απόδοσή σας, αρκεί να μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειες που καταβάλετε. Πιστέψτε στον εαυτό σας, γίνετε ουσιαστικοί και μην αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας οι οποίες θα ανταμειφθούν από το αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρμονία στα προσωπικά, πρόοδος στα οικονομικά

Το κύριο μέλημά σας είναι η οικονομική σας σταθερότητα. Αυτόν τον μήνα το περιβάλλον σας στηρίζει με διάφορους τρόπους, γεγονός που σας βοηθά να νιώσετε πιο ασφαλείς στο παρόν και να γίνετε πιο δημιουργικοί για το μέλλον.

Σχέσεις

Σθεναρή στάση απαιτούν τα αισθηματικά σας ιδιαίτερα αν θέλετε να έχετε λύσεις και να μειώσετε τις εντάσεις με τον σύντροφό σας Αρκετοί θα διαπιστώσετε ότι διαθέτετε πολλά πλεονεκτήματα και ότι οι άλλοι γύρω σας δέχονται τον τρόπο με τον οποίο εξηγείτε τη συμπεριφορά σας. Το πρώτο δεκαήμερο σας απασχολεί η τάξη στην οικογένεια και στο σπίτι και διαθέτετε αρκετό χρόνο ή σκέψη για αυτά. Αν είστε μόνοι, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να ζήσετε μια περιπέτεια το δεύτερο μισό του μήνα. Ό,τι και αν συμβεί, φροντίστε να είστε προσεκτικοί και να μην μεγαλοποιείτε τις καταστάσεις.  Ο Δίας και ο Κρόνος μαζί στον Υδροχόο  σας βοηθούν να πάρετε το αίμα σας πίσω για ότι έχετε στερηθεί μέχρι τώρα στην αισθηματική και ερωτική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι αντιμετωπίστε με σταθερότητα και ψυχραιμία μία ψυχολογική κρίση του ανθρώπου σας και μην διστάζετε να του υποδείξετε με αντικειμενικότητα και τρυφερότητα τα λάθη του, μένοντας δίπλα του για να τον βοηθήσετε, αν και όσο το ζητήσει. Προσοχή όμως μην γίνετε «δάσκαλοι» ή καταπιεστικοί. Αυτό θα δείξει το φόβο και την εξάρτηση σας, ενώ ο άλλος ζητά από εσάς δυναμισμό.

Οικονομικά

Παρότι ο μήνας θεωρείται περίοδος διακοπών και χαλάρωσης, εσείς έχετε να σκεφτείτε το οικονομικό σας μέλλον. Ιδιαίτερα οι οικογενειάρχες πρέπει να οργανώσετε καλύτερα τις κινήσεις σας για να επιτύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Οι περισσότεροι θα χρειαστεί να υποστηρίξετε αποτελεσματικά το συμφέρον σας, παίρνοντας ακόμα και κάποιο ρίσκο που σε άλλες περιπτώσεις δεν θα το κάνατε. Το διάστημα με τους περιορισμούς που προηγήθηκε, έφερε ένα είδος αναστολής κάποιων οικονομικών δραστηριοτήτων τις οποίες πρέπει τώρα να ενεργοποιήσετε. Τυχόν συμφωνίες για νέα ξεκινήματα και έσοδα είναι καλύτερα να γίνουν το τελευταίο δεκαήμερο. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με ότι σας προτείνουν, έχετε τον τρόπο να καθυστερήσετε τη συμφωνία και να διαπραγματευτείτε περισσότερο κάποιους όρους. Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου σας βοηθά στην ευθυκρισία, την αποφασιστικότητα, αλλά και τις ευκαιρίες που μπορεί να μην είναι θεαματικές, είναι όμως ουσιαστικές! Η Αφροδίτη από τον Ζυγό μετά τις 15 προσπαθεί να σας δελεάσει με μια ιδεατή προοπτική, αλλά και πάλι, εσείς θα έχετε τον τελευταίο λόγο.

Εργασία

Όσοι βρίσκεστε στο χώρο της εργασίας, προβλέπεται ότι θα καταπιαστείτε με ότι δεν είχατε το χρόνο να ασχοληθείτε στο παρελθόν. Μην παρασύρεστε από την χαλαρότητα των όποιων άλλων υπάρχουν γύρω σας και συνεχίστε να είστε ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο της Παρθένου στις 12 του μήνα και φέρνει δικαιοσύνη και ανταμοιβή σε ότι στηρίζεται σε ουσιαστικές βάσεις και ειλικρινείς προσπάθειες. Κάποιοι αναλαμβάνετε ειδικές αποστολές και κάποιοι θυσιάζετε για λίγο τον προσωπικό σας χρόνο. Όσοι βρίσκεστε σε διακοπές φροντίστε να χαλαρώσετε και να αποτοξινωθείτε από ότι σας έχουν εμποτίσει τα επαγγελματικά σας καθήκοντα. Απολαύστε ότι σας ευχαριστεί και ότι έχετε δικαίωμα να προσφέρετε στον εαυτό σας. Οι νεότεροι που ξεκινάτε σπουδές το επόμενο διάστημα, συγκεντρωθείτε στο στόχο σας, αλλά προηγουμένως απολαύστε τα της ηλικίας και της διάθεσής σας, αποφεύγοντας τις υπερβολές και μένοντας μακριά από παραινέσεις τρίτων, οι οποίες δεν είναι στον χαρακτήρα σας.

ΛΕΩΝ

Μήνας γενεθλίων και δώρων!

Αισθητή η εύνοια που δέχεστε στους περισσότερους τομείς της ζωής σας. Χειριστείτε την έξυπνα, αποφύγετε παγίδες και χαρείτε την καθημερινότητά σας.

Σχέσεις

Η περίοδος των γενεθλίων των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας προβλέπεται ευχάριστη και συναισθηματικά αποκαλυπτική. Η Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να σας έδωσε κάποια μαθήματα ρεαλισμού, αλλά σίγουρα κρατήσατε και ένα μέρος της φαντασίας σας απροσπέλαστο και ασφαλές. Στις 16 η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και σε πολλούς αναζωπυρώνει παλαιότερα αισθήματα, ενώ σε άλλους, φροντίζει να φέρει νέους πειρασμούς στο προσκήνιο. Όσοι ψάχνετε συνδυασμό αρετών στον δυνητικό σύντροφό σας, είναι πολύ πιθανόν να τον συναντήσετε. Προσέξτε λοιπόν τι εύχεστε, αλλά και τι επιδιώκετε! Τα λάθη που γίνονται χωρίς πρόθεση είναι αποκαλυπτικά των μηχανισμών άμυνας, τόσο της δικής σας, όσο και του συντρόφου σας. Κάποιοι θα χρειαστεί να υπερασπιστείτε μια ανορθόδοξη περίπτωση, ή να σταθείτε στο πλευρό φίλου που έχει ανάγκη. Το δεύτερο μισό του μήνα, εκτός από τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ή αποκατάστασης μιας παρεξήγησης, φέρνει και αρκετά διλήμματα στον ψυχισμό σας. Κάποιοι διαπιστώνετε ότι υπήρξατε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας και γι αυτό είστε και τόσο απαιτητικοί με τους άλλους.

Οικονομικά

Την περίοδο αυτή θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα να μην κάνετε λάθη τακτικής ή λάθη εκτίμησης της κατάστασης που επηρεάζει το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας. Οι περισσότεροι ξέρετε ακριβώς τι θέλετε μόνο που δεν έχετε συμφιλιωθεί με την ιδέα. Ίσως αυτό να οφείλεται σε «κεκτημένη ταχύτητα» ή αντιλήψεις που έχετε πείσει τον εαυτό σας ότι σας εκπροσωπούν. Εκείνο που θα σας βοηθήσει είναι να περιορίσετε στο ήμισυ όλα εκείνα τα έξοδα που απαιτούσε μέχρι σήμερα η κοινωνική σας δραστηριότητα και οι ιδιοσυγκρασιακές σας συνήθειες. Επίσης είναι μια περίοδος που θα αλλάξει τα εκφραστικά σας μέσα και θα μειώσει τις εισπράξεις από εμπορικές δραστηριότητες είτε από άλλες εισοδηματικές πηγές. Δυσκολία μπορεί να παρουσιάσει η εργασία και μείωση των αποδοχών σας εξαιτίας του ότι ο τομέας αυτός θα επηρεαστεί άμεσα οικονομικά από την γενικότερη κατάσταση. Το δεύτερο μισό του μήνα γίνεστε αποτελεσματικότεροι στην υπεράσπιση του συμφέροντός σας, ακόμα και στην περίπτωση να συνασπιστείτε με κάποιους με κοινές πεποιθήσεις, αλλά αποφύγετε να εκτεθείτε παραπάνω από τις δυνάμεις σας.

Εργασία

Χρειάζεται καλύτερη οργάνωση ο τομέας αυτός για να μην αποδειχτεί ανεπαρκής, όσον αφορά στις ανάγκες και στις προσδοκίες σας. Φροντίστε να ανανεώσετε τη δυναμική εξέλιξής του και μη διστάσετε να παραδεχτείτε κάποια προσωπικά σας λάθη, όσον αφορά σε σχέσεις με συνεργάτες, πελάτες και άλλους που δεν διευκόλυναν τις επιλογές σας. Εξαιρείστε όσοι βρίσκεστε σε άδεια, αλλά και εσείς, χρειάζεται να έχετε κάποια επαφή με τα δρώμενα και τις εξελίξεις του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, που η δουλειά σας βρίσκεται σε έξαρση αυτήν την περίοδο λόγω τουριστικής σχετικότητας, φροντίστε να βελτιώσετε την εικόνα και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Πολλά θα εξαρτηθούν από τον τρόπο προβολής σας. Προτιμήστε την ήπια ισχύ και την διπλωματική προσέγγιση σε ότι προσπαθείτε να ξανακερδίσετε. Μερικοί θα βρεθείτε ενώπιον παλαιότερων επιλογών σας και όσο γρηγορότερα παραδεχτείτε κάποια σας λάθη, τόσο γρηγορότερα θα μπορέσετε να τα διορθώσετε και να επωφεληθείτε από το ευνοϊκό κλίμα που διαμορφώνεται για εσάς, το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκεί να αλλάξετε οπτική

Και όμως, μπορείτε να φέρετε τις καταστάσεις εκεί που θέλετε, αρκεί να χειριστείτε έξυπνα τα πλεονεκτήματά σας. Αιφνιδιάστε τον «αντίπαλο¨ χρησιμοποιώντας τα δικά του όπλα!

Σχέσεις

Καλύτερη προβλέπεται η περίοδος  αυτή για την αισθηματική σας ζωή. Ένα είδος αποκατάστασης, ίσως μεγαλύτερης από εκείνες που ελπίζατε και μία ικανοποιητική ερωτική δραστηριότητα περιμένει τους περισσότερους από εσάς. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας τακτοποιεί ζητήματα με τον τρόπο που καταλαβαίνετε και σας υπερασπίζεται εκεί που χρειάζεστε λίγη βοήθεια. Τα θέματά σας δεν θα λυθούν ως δια μαγείας, αλλά μπορείτε να βασίζεστε και στη διάθεση των άλλων για συμβιβασμό, ή να δεχτούν κάποιες εξηγήσεις σας. Ο Δίας και ο Κρόνος από τους Ιχθύς μπορεί να θέσουν ζητήματα εν αμφιβόλω, αλλά για μια φορά, φροντίστε να ξεφύγετε από έναν ρεαλισμό που δεν τον χρειάζεστε. Τώρα έχετε πλήρη επίγνωση της πραγματικότητας και ξέρετε ακριβώς τι θέλετε από τη ζωή σας. Το δεύτερο μισό του Αυγούστου προβλέπεται πιο περιπετειώδες και άμεσο. Μην χρονοτριβείτε σε σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά και πάρτε αποφάσεις για μία σχέση που τραβάει αδικαιολόγητα μακριά χωρίς να εξελίσσεται σε κάτι συγκεκριμένο.

Οικονομικά

Χρειάζεται να είστε διπλωμάτες και ευέλικτοι στις οικονομικές σας επιδιώξεις. Ο μήνας δίνει ευκαιρίες σε όσους έχετε προετοιμάσει το έδαφος για την επόμενη κίνησή σας. Είναι καλό να έχετε υπόψη σας ότι επιτυχία θα έχει αυτό που οδηγεί σε σταθερότητα και αυτό που δεν απειλεί με αλλαγές την τάξη πραγμάτων που έχει καθιερωθεί. Αν λοιπόν σχεδιάζετε να κάνετε προτάσεις, φροντίστε ώστε αυτές να δίνουν μια συνέχεια, να είναι συμβατές με την περίπτωση και να ακολουθούν κατά γράμμα κάποιους κανόνες οι οποίοι θα λειτουργήσουν προστατευτικά και για εσάς. Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σας στις 12 και αυτό διευκολύνει τις επαφές, τις οικονομικές μελέτες, αλλά και κάποιο είδος αποκατάστασης από οφειλές τρίτων απέναντί σας. Όσοι βρίσκεστε σε διακοπές φροντίστε ώστε να έχετε προνοήσει για την κάλυψη των εξόδων σας. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε απόλυτα μετρημένοι και να αρνείστε κάποια χατίρια, ιδιαίτερα στα παιδιά σας. Πάντως μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον, να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας και να εξετάσετε προτάσεις, χωρίς να δείξετε από την αρχή τον ενθουσιασμό, ή την αντίθεσή σας σε αυτά.

Εργασία

Πολλοί από εσάς περιμένατε τον μήνα αυτόν για να ξεκουραστείτε. Αποφύγετε λοιπόν να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και επιπλέον καθήκοντα στα επαγγελματικά σας, εκτός και αν η δουλειά σας είναι εποχική και ασχολείστε με τον τουρισμό. Οι υπόλοιποι κρατήστε στεγανά τα περιθώρια που έχετε υποσχεθεί στον εαυτό σας, γεμίστε τις μπαταρίες σας και απολαύστε αυτά που σας προσφέρονται. Το πρώτο δεκαήμερο προβλέπεται να έχει κάποιου είδους εντάσεις για όσους συνεχίζετε να εργάζεστε, αλλά φροντίστε να μην αγχώνεστε περισσότερο από όσο επιβάλλουν οι καταστάσεις που αντιμετωπίζετε. Το δεύτερο μισό του μήνα προσφέρεται για να επιδιώξετε αλλαγές, να επεξεργαστείτε καλύτερα τις κινήσεις που θα κάνετε με στόχο την εξέλιξή  σας. Οι νεότεροι και όσοι ξεκινάτε σπουδές τον άλλο μήνα, φροντίστε να μην ανησυχείτε και να μην βιάζεστε να περάσει ο καιρός. Εσείς οι ίδιοι είστε εκείνοι που διαμορφώνετε τις συνθήκες στα θέματα που σας αφορούν και είστε ονομαστοί για την ψυχραιμία σας. Προς το παρόν λοιπόν, απολαύστε!

Ζυγός

Oι σχέσεις είναι στο προσκήνιο

Επιδιώξτε βελτίωση των προσωπικών και αισθηματικών σας. Ευνοείστε σε σχετικές επιδιώξεις, αρκεί να μη βιαστείτε και να μη δώσετε λάθος εντυπώσεις.

Σχέσεις

Ένα ξεκίνημα στον αισθηματικό τομέα, απαιτεί μία άμεση και αποφασιστική αντιμετώπιση που θα οδηγήσει στη διάλυση όλων των εκκρεμοτήτων που θυμίζουν δυσκολίες του παρελθόντος. Είναι σίγουρο πως οι λύσεις υπάρχουν και εξαρτάται από τη δική σας προθυμία ή συνταγή με την οποία θα εξελιχθούν τα πράγματα. Πολλοί θα σκεφτείτε ένα γάμο για τον οποίο διστάζετε, χωρίς να ξέρετε γιατί. Συζητήστε ανοικτά με τον άνθρωπο σας και αναλάβετε τις ευθύνες σας. Ακόμη μην διστάσετε να προετοιμάσετε έναν απόγονο ή αν είστε ήδη γονείς να απασχοληθείτε με τα προβλήματα ενός παιδιού σας λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του και όχι τις επιθυμίες του. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 15 αλλάζει ευχάριστα το κλίμα και σας βοηθά να ξεπεράσετε τις οποιεσδήποτε δυσκολίες, είτε αυτές είναι θεωρητικές, είτε ρεαλιστικές. Κρατήστε ευχάριστο προφίλ στις νέες γνωριμίες, κερδίσετε συμπάθειες, κινηθείτε άνετα στο χώρο που θα βρεθείτε και αποφύγετε σκοπιμότητες τρίτων. Το ένστικτό σας λειτουργεί στην εντέλεια και είναι αυτό που θα σας οδηγήσει εκεί που πρέπει να βρεθείτε την κατάλληλη στιγμή.

Οικονομικά

Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου είστε περισσότερο επιρρεπείς στα έξοδα, είτε για να προβάλετε τις επιτυχίες σας, είτε για να εντυπωσιάσετε το περιβάλλον, είτε για σκοπιμότητες που θα σας επιτρέψουν να εισπράξετε ένα αντίτιμο στο μέλλον. Πάντως υπάρχει και ο Άρης από την Παρθένο που σας συγκρατεί και δεν ξεπερνάτε την κόκκινη γραμμή της ασφάλειάς σας. Όσοι δεν είστε σε διακοπές θα έχετε την ευκαιρία να οργανωθείτε καλύτερα σε ότι φαίνεται να παρουσιάζεται σαν ευκαιρία, ή σαν συνεργασία με αμοιβαίο όφελος. Στις 16 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας και μπορεί να σας παρασύρει σε σχέδια που ακούγονται ευχάριστα, αλλά χρειάζονται πολλή δουλειά για να πραγματοποιηθούν. Θα τα καταφέρετε αν δεν εγκαταλείψετε στην πορεία και αν δεν παρασυρθείτε από άλλες θελκτικές, αλλά απατηλές Σειρήνες. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 22 σας πιέζει να αναλάβετε πρωτοβουλίες, να ξεπεράσετε ένα εμπόδιο, ή να τακτοποιήσετε ένα ζήτημα που αφορά στα οικονομικά της οικογένειας, ή κάποιου παιδιού που ετοιμάζεται για σπουδές σε άλλη πόλη.

Εργασία

Η περίοδος αυτή απαιτεί σύνεση και σταθερή αναδιοργάνωση. Οι πιέσεις από το επαγγελματικό περιβάλλον θα συνεχίσουν για όσους είστε ακόμα στις επάλξεις και όχι σε κάποια παραλία. Φροντίστε να τακτοποιείτε ένα – ένα τα ζητήματα που προκύπτουν και μην χάνεστε στο λαβύρινθο των πολλών και δύσκολων στη διαχείρισή τους. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα κάνετε σημαντικά βήματα και θα προσφέρετε εξαιρετικές υπηρεσίες, τις οποίες πρέπει να φροντίσετε και να τις πληρωθείτε. Οι εντάσεις μεταξύ 8 και 14 του μήνα θα φέρουν αντιδράσεις και κάποιες καταστάσεις μπορεί να φτάσουν στα άκρα αν δεν προσέξετε. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ευνοεί τα καλλιτεχνικά σχέδια, την επικοινωνία, τα επαγγέλματα που σχετίζονται με παιδιά και ταξίδια. Καλλιεργήστε ευχάριστες και εποικοδομητικές σχέσεις, διατηρήστε ακέραιο το πελατολόγιό σας και μην διακινδυνεύετε σε θέματα που δεν γνωρίζετε την ιδιαιτερότητά τους. Το κοντινό περιβάλλον μπορεί να έχει αντιρρήσεις για τον τρόπο που μπερδεύεται η επαγγελματική σας ζωή με την κοινή σας ζωή.

Σκορπιός

Xρήσιμη καθημερινότητα, ευχάριστες προοπτικές.

Εχετε τις αποδείξεις που χρειάζεστε για να πιστέψετε στη βελτίωση της προσωπικής σας ζωής. Με αυτό το δεδομένο γίνεστε πιο αποτελεσματικοί και στις άλλες σας επιδιώξεις.

Σχέσεις

Η περίοδος αυτή σας χαρίζει νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, μέσα από τις οποίες θα ανακαλύψετε την εντύπωση που προκαλείτε στο περιβάλλον, το οποίο κινείστε. Οι αλλαγές στο χαρακτήρα σας είναι πασιφανείς, έστω και αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε. Ξέρετε που και πώς να χρησιμοποιείτε τη γοητεία σας, αποφύγετε όμως να την σπαταλήσετε σε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν, ή που ξεχνούν γρήγορα. Η κοινωνική σας ζωή αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον καθώς αναλαμβάνετε δράση σε τομείς που σας απασχολούσαν από καιρό, αλλά τους είχατε αφήσει στα χέρια άλλων. Δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα, υπολογίζοντας ταυτόχρονα το κόστος της κάθε επιλογής σας. Το δεύτερο μισό του μήνα χρειάζεται να ξέρετε τι ζητάτε και από ποιόν! Το σκηνικό στα αισθηματικά σας γίνεται πιο ρευστό και ενδέχεται να έχετε απογοητεύσεις και να τα βάλετε με τον εαυτό σας γιατί ενδώσατε σε μια παράκληση, ή επιθυμία του συντρόφου σας, παρά το γεγονός ότι δίνατε περισσότερες πιθανότητες στην επιβεβαίωση του αρνητικού σεναρίου. Έχετε όμως τον τρόπο να τα διορθώσετε όλα, αρκεί να κινηθείτε άμεσα και αποφασιστικά.

Oικονομικά

Ξέρετε πολύ καλά τις οικονομικές σας δυνατότητες, αλλά και τις ανάγκες σας. Το διάστημα όμως σας φέρνει αντιμέτωπους με κάποια ισχυρά οικονομικά κέντρα και θα πρέπει να φερθείτε ανάλογα για να μην βλάψετε το συμφέρον σας. Κάποιοι από εσάς είστε ικανοποιημένοι με τη διευθέτηση μιας εκκρεμότητας και κάποιοι άλλοι με τις προοπτικές που ανοίγονται μετά το τέλος των διακοπών σας. Αυτό που ενδείκνυται για εσάς είναι η ενίσχυση κάποιων συμμαχιών, συνεργασιών και η εξεύρεση άλλων ανθρώπων με κοινά συμφέροντα μαζί σας. Να ξέρετε ότι η οποιαδήποτε μάχη χρειάζεται την κατάλληλη στρατηγική και προετοιμασία. Χωρίς αυτά τα δύο συστατικά΄θα σας είναι δύσκολο να επιτύχετε τους στόχους σας. Οικογενειακές διαφορές, κληρονομικά ζητήματα και άλλες δύσκολες καταστάσεις τείνουν προς συμβιβασμό το τέλος του μήνα. Δεν έχετε παρά να είστε διπλωμάτες, να διακρίνετε τις ευκαιρίες και να ξεπεράσετε κάποιες εγωιστικές αγκυλώσεις του χαρακτήρα σας. Οι ανάδρομοι Δίας και Κρόνος στον Υδροχόο σας υποστηρίζουν ουσιαστικά, αλλά όχι θεαματικά!

Εργασία

Δικαιούστε χαλαρές διακοπές και απομάκρυνση από οτιδήποτε μπορεί να φέρει εμπόδια σε ότι έχετε προγραμματίσει. Όσοι βρίσκεστε όμως στις επαγγελματικές σας επάλξεις θα έχετε ευκαιρίες να δείτε καλύτερα κάποια από τα προβλήματα που καθυστέρησαν την εξέλιξή σας. Κάποιοι από εσάς μάλιστα θα κάνετε και αλλαγές ή θα εκσυγχρονίσετε τον εξοπλισμό σας. Να θυμάστε ότι το δυνατό σας όπλο είναι οι εντυπώσεις, έτσι, όταν προσπαθείτε να κερδίσετε έναν πελάτη, φροντίστε να τον πείσετε ότι λειτουργείτε σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Η ομαδική προσπάθεια για κάτι καλύτερο είναι τώρα σε φάση καθιέρωσης, επομένως πρέπει να ξεκαθαρίσετε ρόλους και καθήκοντα στα άτομα της ομάδας σας. Αν λειτουργείτε αυτόνομα, αφήστε τους άλλους να σας δείξουν αυτά που χρειάζονται και αναλάβετε δράση μετά. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα σας βρίσκει πιο αισιόδοξους και πιο κατασταλαγμένους όσον αφορά τα θέματα της εργασίας και των σχετικών σας φιλοδοξιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χρήσιμες αλλαγές και επιδιώξεις.

Αποφύγετε να παρασυρθείτε από ενθουσιασμούς και παραμείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας. Αισθηματικά οι περιπέτειες δεν θα λείψουν για τους ελεύθερους, ενώ οι υπόλοιποι κάνετε ανακωχή για να περάσετε ευχάριστα.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παρόλο που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και δεν θα σας λείψει η τύχη στον έρωτα και στις κοινωνικές σας συναναστροφές, ο μήνας αυτός θα παρουσιάσει και μικρές εντάσεις αλλά και διαφόρων ειδών αντιξοότητες, όχι όμως τόσο εξαιτίας της δικής σας διάθεσης, αλλά εξαιτίας της συμπεριφοράς τρίτων. Τις στιγμές εκείνες λοιπόν θα πρέπει να δείξετε κατανόηση, να κινηθείτε με χαμόγελο, να φανείτε ψύχραιμοι όταν μια δήλωση μπορεί να σας αιφνιδιάσει ή ενδεχομένως και να σας στενοχωρήσει για λίγο. Κυρίως το πρώτο δεκαπενθήμερο με την επιρροή της Αφροδίτης από το ζώδιο της Παρθένου, οι εκδοχές διαφωνίας με κάποιους δικούς σας ανθρώπους είναι αισθητά  περισσότερες. Το δεύτερο όμως δεκαπενθήμερο σας βοηθά να περάσετε πιο ευχάριστα, ή να αποφασίσετε να κάνετε τις διακοπές σας με πρόσωπα που σας αφορούν ή με εκείνους που αγαπάτε. Κάποιοι από εσάς που δεν έχετε κλείσει τους λογαριασμούς με το παρελθόν,  θα βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες συνέπειες. Δείτε τα πράγματα από την καλή τους γωνία και μη διστάσετε να θυσιάσετε κάτι λίγο για να κερδίσετε κάτι πολύ.

Οικονομικά

Καλό είναι την περίοδο αυτή να περιορίσετε λειτουργικά έξοδα και έξοδα μετακίνησης. Ο Αύγουστος σαν κλασικός μήνας διακοπών μπορεί να σας επηρεάσει τόσο συναισθηματικά, όσο και κοινωνικά, με αποτέλεσμα να μην υπολογίσετε κάποια έξοδα, τα οποία, παρεμπιπτόντως λειτουργούν και αγχολυτικά. Όμως  με τον Άρη στην Παρθένο θα πρέπει να προσέξετε αιφνίδιες οικονομικές ανατροπές από εξωτερικά περιστατικά. Η συμπεριφορά και ο χαρακτήρα σας θα παίξουν περισσότερο ρόλο στα οικονομικά σας από ότι ο παράγοντας της τύχης.  Θα υπάρχουν στιγμές που θα βοηθηθείτε να καλύψετε υποχρεώσεις σας αλλά και περίοδοι που θα βρεθείτε αιφνίδια ακάλυπτοι. Φροντίστε να έχετε εναλλακτικές λύσεις για τις δύσκολες στιγμές και ότι δεν είναι αναγκαίο μεταθέστε το. Το επικίνδυνο είναι να γίνετε θύμα οικονομικής εκμετάλλευσης από παράγοντες του στενού σας περιβάλλοντος, όχι επίτηδες, αλλά σαν λύση σε δικά τους χρέη ή ανάγκες.

Εργασία

Είστε σε μια καλή διάθεση όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, έστω και αν ο μήνας αυτός θεωρείται μήνας διακοπών. Όταν σκέφτεστε βρίσκετε πάντα τις κατάλληλες λύσεις. Το πρώτο μισό του μήνα με την Αφροδίτη και τον Άρη να διέρχονται το ζώδιο της Παρθένου, σας είναι δύσκολο να αποφύγετε τα πρέπει της εργασίας, αλλά αν ασχοληθείτε μαζί τους, έστω και από μακριά, θα απαλλαγείτε από ένα σημαντικό βάρος. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι εποχικά εργαζόμενοι μπορείτε να συνδυάσετε εργασία και διακοπές, καθώς σας επιτρέπονται κάποιες μικρές εξορμήσεις παράλληλα με τα καθήκοντα της δουλειάς. Όσοι πάλι απολαμβάνετε τις διακοπές σας φροντίστε να μην ασχολείστε καθόλου με το τι κάνουν οι άλλοι που έχουν μείνει στο πόδι σας. Για μια φορά θα πρέπει να εμποδίσετε το μυαλό σας να ασχολείται με ότι ανήκει στη δικαιοδοσία τρίτων, έστω και προσωρινά.  Αν σας λείπουν τα καθήκοντά σας, τότε επεξεργαστείτε μια ή περισσότερες δημιουργικές ιδέες τις οποίες θα θέσετε σε εφαρμογή όταν επιστρέψετε από το μέρος που βρίσκεστε.

Αιγόκερως

Διακυμάνσεις συναισθημάτων και αναγκών

Προσπαθήστε να δείτε πίσω από τα φαινόμενα που επηρεάζουν την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Οι άλλοι θα σας υποστηρίξουν αν τους εξηγήσετε τους λόγους που επηρεάζουν την συμπεριφορά σας.

Σχέσεις

Επωφεληθείτε από την Αφροδίτη στην Παρθένο ώστε να τακτοποιήσετε τα ζητήματα που αφορούν στην αισθηματική σας ζωή. Έχετε την ανάγκη να επανέλθει η τάξη και η ηρεμία και χρειάζεται να κάνετε κάποιες κινήσεις καλής θέλησης προς τον σύντροφό σας. Θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα αν οι κινήσεις αυτές είναι οι κατάλληλες. Οι ελεύθεροι απολαμβάνετε έναν ποιοτικό χρόνο και αρκετοί από εσάς δεν φαίνεστε διατεθειμένοι να ξεκινήσετε κάτι σοβαρό. Πάντως η πολιορκία των άλλων απέναντί σας θεωρείται δεδομένη. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι περισσότερο ανάστατο από όσο το περιμένατε. Ο Άρης από την Παρθένο σας κρατά αμετακίνητους στις θέσεις σας και βάζει στο στόχαστρο όλα τα είδη των σχέσεών σας. Η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και σας βάζει διλήμματα τα οποία σας απασχολούν ιδιαίτερα. Όσο και αν είστε διατεθειμένοι να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις, οι άλλοι φαίνεται να δυσκολεύονται να σας καταλάβουν και επίσης, κρατούν μια επιφυλακτική στάση απέναντί σας.

Οικονομικά

Ο κλασικός μήνας διακοπών σας επιτρέπει στην αρχή του να είστε αισιόδοξοι για την πορεία των οικονομικών σας. Αυτό δεν συμβαίνει ως δια μαγείας, αλλά επειδή έχετε δουλέψει πολύ και σοβαρά για το αποτέλεσμα. Τώρα είναι θέμα διαχείρισης και δικών σας κινήσεων. Η οικογένεια, το σπίτι, οι αγαπημένοι δικοί σας άνθρωποι, θα χρειαστούν την ηθική σας κυρίως υποστήριξη σε δικά τους οικονομικά ζητήματα. Αποφύγετε να δώσετε συμβουλές ή ακόμα και να πάρετε ευθύνες που δεν σας ανήκουν. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι περισσότερο καταναλωτικό, γεγονός που επιφέρει έξοδα, άλλα χρήσιμα και άλλα περιττά. Αν όμως κάτι τέτοιο σας ευνοεί ψυχολογικά, τότε μην πτοείστε από την πιθανότητα να ενεργήσετε πέραν των δυνατοτήτων σας και λειτουργήστε σαν θεραπευτές του ίδιου σας του εαυτού. Άλλωστε κανείς δεν σας ξέρει καλύτερα, από εσάς τους ίδιους. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, προσέξτε να μην κάνετε κανενός είδους συμφωνίες, καθώς το κλίμα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα.

Εργασία

Με την Αφροδίτη και τον Άρη στην Παρθένο, η εργασία αποκτά ιδιαίτερη σημασία για εσάς. Αρκετοί θα μπείτε στον πειρασμό ακόμα και να θυσιάσετε μέρος των διακοπών, ή του ελεύθερου χρόνου σας, για να επιτύχετε έναν επαγγελματικό σκοπό. Οι πλέον φιλόδοξοι φαίνεται να τρέφεστε από νέους στόχους, ιδιαίτερα αν διαπιστώνετε ότι κατακτάτε τον έναν μετά τον άλλον. Προσέξτε μόνο τις συνεργασίες σας, ιδιαίτερα αν δεν έχετε εσείς τον έλεγχο, καθώς κάποιοι από τους παράγοντες, φαίνεται ότι έχουν το μυαλό τους σε διακοπές και όχι στην εργασία. Οι εποχικά εργαζόμενοι θα μπορέσετε να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο, να συνδεθείτε και πάλι καλύτερα με τις απαιτήσεις της δουλειάς σας, αλλά και να έχετε καλύτερα αποτελέσματα από ότι στο παρελθόν. Το τελευταίο δεκαήμερο οι εξελίξεις επιβραδύνονται και ίσως είναι ο κατάλληλος χρόνος για κάποιες διακοπές. Είναι σημαντικό να φροντίσετε τον εαυτό σας, τις ανάγκες σας, αλλά και να τροφοδοτήσετε με αποτέλεσμα τις επιθυμίες σας.

Υδροχόος

Αλλαγές και βελτιώσεις στα προσωπικά σας

Ο μήνας σας βοηθά να εκφραστείτε και να κερδίσετε φίλους και συμμάχους.  Πολλοί θα εκπλαγείτε   από τα αποτελέσματα, αλλά και από τα απρόοπτα.

Σχέσεις

Όσο ασφαλείς και αν αισθάνεστε με τον σύντροφο σας τώρα, έχετε την τάση να διαμαρτύρεστε όταν εκείνος προσπαθεί να επηρεάσει την αυτοπεποίθηση σας και να περιορίσει την πολυπόθητη ελευθερία σας. Τον αντιμετωπίζετε μάλλον επιφυλακτικά και δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας να κάνει καμία συμβατική υποχώρηση. Καθώς όμως αντιλαμβάνεστε τις υποχρεώσεις που σας δημιουργούν οι ευθύνες που έχετε αναλάβει στην οικογένεια, είναι μάλλον απίθανο να αναζητήσετε την περιπέτεια που κρύβει άλλωστε και κινδύνους αποσταθεροποίησης της τωρινής σας κοινωνικής κατάστασης. Όσοι από εσάς εξακολουθείτε να παραμένετε ελεύθεροι ήρθε ο καιρός να βρείτε ένα καινούριο σύντροφο που θα αλλάξει το νόημα και τους σκοπούς της ζωής σας. Ο Δίας και ο Κρόνος στο ζώδιό σας σηματοδοτούν μια πορεία προσωπικών και αισθηματικών αλλαγών, λειαίνοντας το έδαφος για ότι πρόκειται να επακολουθήσει τους επόμενους μήνες.  Η Αφροδίτη μετά τις 15 στον Ζυγό σας προσφέρει ευκαιρίες νέων γνωριμιών και χαράς στους ελεύθερους, ενώ στους έχοντες σχέση βοηθά στην αποκατάσταση κάποιων κλονισμένων ισορροπιών.

Οικονομικά

Ο οικονομικός τομέας είναι στο προσκήνιο και αυτόν τον μήνα και πολλά θα ακολουθήσουν μια νομοτέλεια για την οποία είστε ήδη ενημερωμένοι. Οι αλλαγές και οι εκπλήξεις δεν είναι το ενδεχόμενο του Αυγούστου για αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί με το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας. Το πρώτο μισό του μήνα δοκιμάζει τις αντοχές σας και αρκετές φορές θα βρεθείτε κοντά στο όριο που θεωρείτε ασφαλές για εσάς. Από τις 16, δέχεστε μικρές ενισχύσεις από το περιβάλλον, είτε της δουλειάς, είτε της οικογένειας. Κάποιοι θα επιβεβαιωθείτε με την επιμονή σας σε κάποιο σχέδιο και άλλοι θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε άμεσα σε ότι θεωρείτε προτεραιότητά σας. Οι διακοπές επηρεάζουν τον ψυχισμό σας και είναι φυσικό να κάνετε έξοδα, όπως επίσης και να τα μοιράζεστε με τους άλλους της παρέας σας. Το διάστημα δεν θεωρείται κατάλληλο για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή για να επιφορτιστείτε με νέες υποχρεώσεις και έξοδα. Οι γονείς θα υποστηρίξετε τα παιδιά που ξεκινούν φοιτητική ζωή, αλλά αποφύγετε τις παραινέσεις που δεν εισακούονται. Καλύτερα να έχετε τα παιδιά συμμάχους, παρά απέναντί σας!

Εργασία

Ο Δίας και ο Κρόνος σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, έχουν επιφορτιστεί την αναμόρφωση της επαγγελματικής σας ζωής και σταδιοδρομίας. Όσο και αν δυσκολεύεστε να καταλάβετε κάποιες άνωθεν σκοπιμότητες, φροντίστε να ακολουθήσετε το ρεύμα της εποχής και δεν θα αργήσετε να καταλάβετε τους λόγους που ζείτε κάποιες εντάσεις και τον τρόπο που εκπαιδεύεστε για να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις. Οι πιο εργατικοί και οι πιο φιλόδοξοι μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους και στις επιδιώξεις σας. Το όλο σκηνικό της εργασίας αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πολύ περισσότερο από όσο είχατε προϊδεαστεί ή φανταστεί. Αν βρίσκεστε σε διακοπές, καλό θα ήταν να επεξεργαστείτε με ηρεμία τα σχέδιά σας για το μέλλον, να τα αφήσετε να ωριμάσουν μέσα σας και μετά να σκεφτείτε αν αυτά έχουν εφαρμογή ή όχι. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με χρήσιμους ανθρώπους, να ζητήσετε συμβουλές και κατευθύνσεις, αλλά μην απευθύνεστε σε εκείνους οι οποίοι δεν είναι σχετικοί με το αντικείμενό σας, ή με τον λόγο για τον οποίο χρειάζεστε κάποια συμβουλή. Οι καλλιτέχνες εξετάστε το ενδεχόμενο εφαρμογής μιας πρωτότυπης ιδέας, ενασχόλησης, ή συνεργασίας.

Ιχθύες

Eμπιστευτείτε συναισθήματα και διαίσθηση

Αυτός ο μήνας θα είναι ο χαρακτηριστικότερος του καλοκαιριού για τους περισσότερους από εσάς. Αφήστε στην άκρη τις ανησυχίες σας και δώστε στην τύχη σας τις ευκαιρίες που χρειάζεται για να σας υποστηρίξει.

Σχέσεις

Το πρώτο μισό του μήνα σας οδηγεί σε μερικές σημαντικές συνειδητοποιήσεις σχετικά με την αισθηματική σας ζωή. Είναι απαραίτητο να σκεφτείτε και να υπολογίσετε την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε, αλλά και τις συνέπειες της κάθε σας επιλογής. Είναι αλήθεια ότι διστάζετε να πάρετε αποφάσεις, ιδιαίτερα εσείς που έχετε κάποιο δίλημμα σχετικά. Οι περισσότεροι θα ποντάρετε στο ότι μπορείτε να κρατήσετε τα πάντα μυστικά, ώστε να μη θίξετε καταστάσεις και καθιερωμένα. Στις 16, η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και θα σας είναι δύσκολο να κρατήσετε ίσες αποστάσεις μεταξύ των όσων σας απασχολούν. Οσοι είστε σε διακοπές φροντίστε να μην υπερτιμήσετε κάποιες περιπέτειες και να μην μπερδέψετε την επιθυμία με την πραγματικότητα. Απολαύστε τον χρόνο που περνάτε ανέμελα, επικοινωνήστε με ανθρώπους που σας δίνουν ενέργεια και μην κολλάτε σε στερεότυπα, τα οποία τα έχετε ξαναδοκιμάσει χωρίς αποτέλεσμα. Όποιοι θεωρείτε την ελευθερία σας πολύτιμο αγαθό, θα είναι το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα που θα σας βάλει στον πειρασμό να αναθεωρήσετε αυτήν σας την άποψη. Ας είστε όμως προσεκτικοί και να αποφύγετε τις υπερβολές!

Οικονομικά

Παρότι μήνας που φέρνει χαλάρωση στις δραστηριότητες γύρω σας, ο Αύγουστος σας αναγκάζει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Κάποιες βελτιώσεις και κάποια κανονικότητα που προηγήθηκε σε αυτόν τον τομέα δεν θα αποδειχτούν ικανά στοιχεία για να σας βοηθήσουν να πιστέψετε ότι έχετε τακτοποιήσει αυτά που σας απασχολούν. Η πολυπόθητη ηρεμία και επάρκεια είναι ακόμα παράγοντες εξαρτημένοι από το περιβάλλον και συχνά – πυκνά, κάποιοι νιώθετε είτε ότι είχατε υψηλές προσδοκίες, είτε ότι σας λείπει μια ουσιαστική βελτίωση. Το πρώτο μισό του μήνα φέρνει στην επιφάνεια μια ανάγκη και ένα ανικανοποίητο, στοιχεία τα οποία τακτοποιούνται μόνο αν φερθείτε δίκαια και αντικειμενικά. Μια προσωρινή κατάσταση που σας βοήθησε να νιώσετε ευνοημένοι είναι στα πρόθυρα αλλαγών και καλά θα κάνετε να προνοήσετε για το άμεσο μέλλον. Οι ανάδρομοι Δίας και Κρόνος στον Υδροχόο σταματούν για λίγο κάποια πορεία εξελίξεων που αφορούν και επηρεάζουν άμεσα τα οικονομικά σας. Οι διακοπές σας βοήθησαν να εκτονωθείτε, αλλά τώρα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα σε ότι πρακτικά ευνοεί τα οικονομικά σας.

Εργασία

Ο κλασικός μήνας διακοπών φέρνει ένα κλίμα ηρεμίας στα επαγγελματικά σας, τουλάχιστον το πρώτο δεκαήμερο. Όσοι έχετε κλείσει διακόπτες και απολαμβάνετε ανέμελες μέρες, θα καταφέρετε να συντονιστείτε καλύτερα με κάποιες σημαντικές ανάγκες   του αντικειμένου που υποστηρίζετε επαγγελματικά, όταν γυρίσετε στην εργασία. Ο Ερμής από την Παρθένο υποστηρίζει την υπευθυνότητα και την προσπάθεια. Όλα λειτουργούν και υποστηρίζονται από κάποια αιτία. Βρείτε το λόγο ο οποίος κάνει τα πράγματα να κινούνται και θα διαπιστώσετε ότι βρίσκεστε σε αρκετά πλεονεκτική θέση. Κάποιες συνεργασίες όμως μπορεί να αλλάξουν βάση, ή να μην έχουν πια λόγο ύπαρξης. Δώστε τις κατάλληλες εξηγήσεις, φανείτε σαφείς στις επιδιώξεις σας και μη διστάσετε να οργανώσετε διαφορετικά το χρόνο και τις δραστηριότητές σας. Δίας και Κρόνος ανάδρομοι στον Υδροχόο φροντίζουν να ξεκαθαρίσουν το τοπίο γύρω σας και να σας δώσουν εξηγήσεις για ότι δεν λειτούργησε όπως θέλατε. Ο χρόνος επίσης θα φέρει εξελίξεις που θα διαλύσουν τις αμφιβολίες σας για το πόσο σωστά κάνατε να επιλέξετε να προχωρήσετε πιο ευέλικτα και πιο διπλωματικά!

etypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα