Tα ζώδια σήμερα 19 Ιουλίου: Σελήνη στον Τοξότη, αισιόδοξη διάθεση και ανάγκη για περιπέτειες

Tα ζώδια σήμερα 19 Ιουλίου: Σελήνη στον Τοξότη, αισιόδοξη διάθεση και ανάγκη για περιπέτειες

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Άρη, ελλοχεύει κίνδυνος για αντιπαραθέσεις συγκρούσεις και πεισματικές αντιδράσεις
Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Τοξότη και αισιόδοξες θα είναι οι διαθέσεις, θα εκδηλωθεί ανάγκη για περιπέτειες, εμπειρίες, εξορμήσεις και αποδράσεις. Φιλοσοφημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης, φεύγει η προσκόλληση και η εμμονή, ανοιχτός θα είναι ο πνευματικός ορίζοντας.

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών, τα ρίσκα θα είναι μεθοδικά και μελετημένα, συγκέντρωση θα υπάρξει στις βλέψεις και στους στόχους. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, ωστόσο δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της σταθεροποίησης και της δέσμευσης, ίσως να εκδηλωθεί προτίμηση στις χαλαρές επαφές. 

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα αποκαλυπτικά συμβάντα θα τονώσουν τα αισθήματα και τις διαθέσεις, θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα δώσουν νέα ώθηση στις επαφές. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για προσεγγίσεις τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης όσο και σε οικονομικές υποθέσεις. Απρόοπτες συναντήσεις θα έχουν θετική κατάληξη θα φέρουν ενθουσιασμούς.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Άρη, ελλοχεύει κίνδυνος για αντιπαραθέσεις συγκρούσεις και πεισματικές αντιδράσεις. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για οικονομικά άλματα, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, η αδιαλλαξία θα δημιουργήσει εμπόδια. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις εντάσεις και τις ζηλοτυπίες.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα